THE STARLINGS

Ga met Joe naar de eerste concerten van Clouseau, Natalia en vele anderen!

Joe popupconcerten

Joe support voor onze Belgische artiesten want ook zij hebben het niet makkelijk sinds het uitbreken van de coronacrisis. Een tijdje geleden lanceerden we al onze digitale zender Best Of Belgium met alleen maar Belgische muziek en nu we eindelijk weer naar buiten mogen gaan ook wij een stapje verder.

De komende weken kan je hier bij Joe tickets winnen voor de allereerste concerten van onder anderen Clouseau, Hooverphonic, The Starlings, Belle Perez en Natalia & Jef Neve. Het gaat om exclusieve concerten voor een beperkt publiek (maximum 200 personen per concert) in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs.

Hoe win je tickets?

We geven telkens de weekdag vóór het concert tickets weg (dus voor concerten op zondag of maandag geven we vrijdag tickets weg)

Van 7 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds maak je in elk programma kans op een ticket voor vier personen. Het spelconcept is eenvoudig: hoor je de artiest voorbijkomen, dan moet je ons een bericht sturen.

De concerten zijn volledig coronaproof. Je zit per vier aan een tafel: jijzelf en drie mensen die je zelf kiest. Zo zit je altijd in je eigen, veilige bubbel.

Luister naar Best of Belgium