Best Of Belgium

Best of Belgium, onze nieuwe digitale zender met de beste Belgische muziek

Joe bob

Concerten zijn afgelast, nieuwe singles worden later uitgebracht en de agenda’s van artiesten zijn zo goed als leeg. De coronacrisis snijdt diep in de Belgische muziekindustrie en dat is ook ons niet ontgaan. 

Om de boodschap #playlocal extra te ondersteunen, lanceren we een nieuwe digitale zender: Best Of Belgium, een radiostation met alleen maar Belgische muziek.

Vanaf nu kan je dus luisteren naar Joe, Joe 60's & 70's, Joe 80's, Joe 90's, Joe Easy, Top 2000 én Best of Belgium!

De eerste dag van Best of Belgium was meteen een extra speciale: de playlist werd gekozen door heel wat Belgische artiesten. Zo presenteerden Bart Peeters, Jan Leyers, Kris Wauters, Walter Grootaers, Guy Swinnen en onze eigen Born en Raf Van Brussel elk een uur lang hun favoriete platen.

Born en Sven lanceerden onze nieuwe digitale zender live op Joe.


Hoe luister je naar onze digitale zenders?

Via onze website

Luisteren via de Joe-website is uiteraard ook een optie! Surf naar joe.be en klik rechts op de playknop 'Je luistert naar Joe'.

Je kan hier ook luisteren naar één van onze andere digitale zenders. Druk gewoon op de playknop naast jouw favoriete muziek. 

Op je telefoon

Download de Joe-app want naast live luisteren kan je ook binnen kijken, extra info verkrijgen over nummers en ook gratis berichten sturen naar Joe. 

Je kan er uiteraard ook onze andere digitale themazenders vinden:

Via DAB+

DAB+ of Digital Audio Broadcasting is de digitale opvolger van FM. Het is een systeem dat een digitaal radiosignaal mogelijk maakt. 

Misschien klinkt DAB+ wel bekend in je oren, maar wat is het eigenlijk en wat zijn de voordelen? Deze info vind je hier.

Via je smart speaker

Heb je een smart speaker in huis? Je kan naar alle Joe-zenders luisteren via Google Home of Amazon Alexa met eenvoudige spraakcommando's. 

Benieuwd welk nummer er op dit moment aan het spelen is? Dat kan je ook gewoon vragen!