Christmas all the way

Ook dit jaar zorgen we voor Christmas all the way!

20201109 joe christmas spot sa 1

De dagen worden korter, de temperatuur zakt... Yep, de kerstdagen staan voor de deur.

Dit jaar zullen die anders dan anders zijn, maar een ding staat vast: we gaan kerst vieren! En zoals je van Joe gewend bent, doen we dat ook dit jaar all the way!

Je eigen Joe-kerstboom

Kerst begint pas echt met de geur van een kerstboom in huis. 

Dit jaar helpen we je een handje met prachtige Nordmann-kerstbomen die volledig veilig en gratis bij jou aan huis worden geleverd tussen 1 en 18 december door onze kerstelfjes.

Wil jij zo'n heerlijk geurende, Joe-kerstboom in huis halen en versieren met de beste kersthits op je radio? Klik dan hier en koop jouw exemplaar.

Bovendien gebeurt alles coronaproof, want je moet je er je kot niet voor uit. We bezorgen de kerstboom proper verpakt op de stoep voor je deur. Handig toch?


Luister vanaf nu naar Joe Christmas

Als extra saus bovenop de prachtig versierde Nordmann-kerstboom zorgen wij voor de ideale soundtrack

Jawel, je hebt het goed geraden: Joe Christmas is vanaf nu opnieuw te beluisteren overal waar je maar wil via joe.be onze Joe-app, DAB+ of Google Home.

Luister naar Joe Christmas

Joe Christmas House

Dat kerst dit jaar uniek wordt, is niemand ontgaan. Dat betekent dan ook dat onze Joe-studio voor een keer niet verhuist naar een of andere gezellige kerstmarkt. Dit jaar brengen we de gezelligheid recht in je woonkamer vanuit onze vertrouwde Joe-kerststal in Vilvoorde.

Geen paniek, aan kerstsfeer en -muziek zal het ook dit jaar niet ontbreken!

Ho ho ho, Christmas all the way! 

Waarom het cadeau onder de boom leggen, als je de boom zélf kan geven? Met Treedom schenk je een boom in één simpele klik. In meer dan 17 landen zorgen boeren overal ter wereld voor je boom en genieten ze van het fruit, terwijl jij hun avonturen online volgt. Alle bomen samen vormen één groot bos en geven de planeet op hun beurt weer wat zuurstof. Een magische Kerst voor iedereen, met Treedom.net.

Treedom, let's green the planet!