Jan & Tess

Jan & Tess nodigen je uit om je dromen te beleven in Disneyland® Paris

Joe disneylandparis

Disney-fan spits je oren!

Disney is jou niet vergeten, maar jij bent toch ook Disney niet vergeten?

Vanaf maandag 2 augustus maak je bij Jan & Tess tussen 16u en 19u elke dag kans op een magisch gezinsverblijf in Disneyland® Paris. Als jij de gelukkige bent, mag je samen met je gezin 3 dagen en 2 nachten genieten van de magie van Disneyland® Paris.

Wat moet je doen?

Elke dag stappen Jan & Tess in een attractie van Disneyland® Paris gevolgd door een vraag. Die kan gaan over de attractie zelf, de Disney-film of het sprookje waar het mee te maken heeft.

Als jij het antwoord weet, stuur het dan naar Jan & Tess via de berichten-functie in de gratis Joe-app. Alleen zo maak je kans op het verblijf in Disneyland® Paris.

Lees het specifiek wedstrijdreglement.

Luister van maandag 2 tot en met vrijdag 6 augustus naar Jan & Tess (16u - 19u) en maak kans op een magisch verblijf in Disneyland® Paris

Deze wedstrijd is afgelopen.

Laat je dromen weer uitkomen en ga samen erop uit naar de plaats waar dromen uitkomen. Welkom in Disneyland® Paris!

Grijp je kans om een magisch verblijf te winnen. Je kunt je dromen waarmaken en onvergetelijke momenten beleven met Mickey en zijn vrienden en de sprookjesachtige Disney Prinsessen, de actie ervaren van de Pixar verhalen, de superkracht voelen van het MARVEL universum en jezelf lanceren naar het verre Star Wars™ galaxy.