Wedstrijdreglement 'Jan & Tess nodigen je uit om je dromen te beleven in Disneyland® Paris'

Joe disneylandparis

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Jan & Tess nodigen je uit om je dromen te beleven in Disneyland® Paris' is een organisatie van JOE fm nv waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres Mediaplein 1, 2018 Antwerpen (hierna JOE genaamd). 

Dit reglement legt de deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Indien één of meer specifieke deelnemingsvoorwaarden afwijken van de algemene deelnemingsvoorwaarden, hebben die specifieke deelnemingsvoorwaarden voorrang op de algemene (http://joe.be/wedstrijdregleme... ).

2. Periode

De wedstrijd loopt van maandag 2 augustus 2021 tot en met vrijdag 6 augustus 2021, telkens tussen 16u en 19u bij ‘Jan en Tess’. De winnaar wordt telkens diezelfde dag voor 19u00 bekend gemaakt bij ‘Jan en Tess’.

3. Wie kan deelnemen

Een wedstrijd is toegankelijk voor iedere natuurlijke persoon woonachtig in België, met uitzondering van:

Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn. 

4. Verloop van de wedstrijd

Deelnemen kan door van maandag 2 augustus 2021 tot en met vrijdag 6 augustus 2021, iedere dag tussen 16u en 19u, naar ‘Jan en Tess’ op Joe te luisteren. Daar maak je iedere dag kans om mee te spelen voor een verblijf van drie dagen en twee nachten met ontbijt in Disneyland® Paris. In totaal geeft Joe dus vijf verblijven telkens voor vier personen weg.

Jan & Tess zullen doen alsof ze in een attractie van Disneyland® Paris stappen. Daarbij beschrijven ze kort wat die precies inhoudt en koppelen er een vraag aan. De vraag kan gaan over de attractie zelf, de Disney-film (over acteurs in de film bijvoorbeeld) of het sprookje (hoe loopt het af) waar het mee te maken heeft. Na de vraag draaien ze telkens een bekende Disney-song. Alleen gedurende dit hele liedje mogen luisteraars met een Joe account hun antwoord op de vraag insturen via de Joe app zodat ook mensen die uitgesteld luisteren kans maken op de prijs. Onze computer kiest een winnaar uit die voor het einde van het programma, dus voor 19u00, zal gebeld worden door Jan & Tess en zo on air tot winnaar wordt uitgeroepen. Indien diegene die gebeld wordt niet direct opneemt wordt een volgende deelnemer met het juiste antwoord gebeld. Hij/zij die niet tijdig opneemt heeft geenszins recht op enige compensatie.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke deelnemer het volledige reglement.  

5. De prijs  

De winnaar wint een verblijf van drie dagen en twee nachten met ontbijt in Disneyland® Paris voor vier personen. De vouchers zijn een jaar geldig met uitzondering van 24 en 31 december 2021.

De winnaar krijgt:

De kosten voor transport en alle overige kosten die zullen gemaakt worden tijdens het verblijf zijn ten laste van de winnaar en zijn gezelschap.

Op het verblijf gelden de algemene verkoopsvoorwaarden van Disneyland® Paris. https://media.disneylandparis....

Ingeval de vouchers/tickets een geldigheidsperiode vermelden dient de prijs voor de vermelde einddatum opgenomen te worden. Er wordt in geen compensatie voorzien ingeval de geldigheidsperiode vervallen zou zijn.

JOE maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. JOE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs.   

Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Deze prijs kan in geen geval ingeruild, overgedragen of te koop aangeboden worden. Er is geen compensatie mogelijk indien de winnaar om gelijk welke reden toch niet naar Disneyland® Paris kan gaan.   

6. Algemeen

(cf. algemeen wedstrijdreglement – https://joe.be/wedstrijdreglem... )