Raf & Rani

Win tickets voor 'Het Geheugenspel' van Jan Verheyen en Lien Willaert

Joe geheugenspel site

Raf & Rani regisseur Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert hebben samen hun tanden gezet in een nieuw script en het resultaat is vanaf nu te zien in de bioscoop: maak je klaar voor 'Het Geheugenspel'.

Voor hun derde samenwerking haalden de twee de mosterd bij het Britse schrijversechtpaar ‘Nicci French’. De nieuwe film ‘Het Geheugenspel’ is gebaseerd op de psychologische thriller ‘The Memory Game’.

De hoofdrollen van 'Het Geheugenspel' zijn weggelegd voor Anna Drijver, Gert Winckelmans, Louis Talpe, Vic De Wachter, Gilda De Bal en Lynn Van Royen.

Win tickets voor 'Het Geheugenspel'

Wil jij tickets voor 'Het Geheugenspel'?

Luister deze week tussen 16u en 18u naar Raf & Ann en scoor een duoticket of vul het formulier onderaan deze pagina in en wie weet geniet jij binnenkort op onze kosten van 'Het Geheugenspel'.

Succes! 

Over 'Het Geheugenspel'

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de  destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan de jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.