Schatten voor altijd

Welke 'happy moments' wil jij samen met je ouders beleven?

Treat your parents

Eindelijk eens die citytrip maken...of terugkeren naar die speciale plek die jullie samen altijd zijn blijven koesteren? Een concertje meepikken van een band waar jullie samen van genieten...of eens tickets boeken voor een wedstrijd van jullie favoriete voetbalploeg? 

Als er nu één ding is dat je nog zou mogen doen met je ouders, wat zou dat dan zijn? Zou je voor een activiteit gaan, een reis... of een belevenis? 

3/4 van de Vlamingen wil hun ouders verwennen


Uit een wetenschappelijk onderzoek in opdracht van Joe blijkt dat maar liefst 3/4 van de Vlamingen vinden dat hun ouders het verdienen om eens flink in de watten gelegd te worden. 

Ze weten ook dat ze daar snel werk van willen maken, want 50% van de Vlamingen beseft dat de tijd dringt. 

Het onderzoek werd uitgevoerd door iVOX bij 35 tot 54-jarigen, en alle belangrijke resultaten vind je onderaan terug:

Schatten voor altijd 

Vaak is er dus wel het initiatief om meer te doen samen met je ouders, maar de inspiratie voor leuke activiteiten kan een beetje ontbreken. 

Uit de studie bleek dat 75% hun ouders in de watten wil leggen maar de helft van deze Vlamingen gewoon niet goed weet op welke manier ze dit willen doen.

Sven & Anke gaan actief aan de slag met deze resultaten en lanceren 'Schatten voor altijd'. 

Tijdens deze radio-actie willen ze hun luisteraars inspireren om meer 'happy moments' samen met hun ouders in te plannen. Ze zullen live op de radio tips geven en de leukste verhalen van luisteraars op de radio laten horen. Joe gaat mee op pad en zal enkele belevenissen van luisteraars samen met hun ouders vastleggen in de vorm van een videoreportage, zodat zij dit moment voor altijd kunnen inkaderen.

Leg jij je ouders binnenkort ook eens in de watten?

Bezorg onderaan jouw verhaal, hoe jij je ouders gaat verwennen en hun favoriete muziek-artiesten, en wie weet nemen Sven & Anke binnenkort contact met je op!