Wedstrijdreglement: 'Win een reis naar Zuid-Afrika'

WEDSTRIJDREGLEMENT ‘Win een reis naar Zuid-Afrika’

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Win een reis naar Zuid-Afrika’  is een organisatie van JOEfm nv waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres Mediaplein 1, 2018 Antwerpen (hierna JOE genaamd).

Dit reglement legt de deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Indien één of meer specifieke deelnemingsvoorwaarden afwijken van de algemene deelnemingsvoorwaarden, hebben die specifieke deelnemingsvoorwaarden voorrang op de algemene (http://joe.be/wedstrijdreglement ).

2. Periode

De wedstrijd loopt van woensdag 4 december 2019 tot en met vrijdag 6 december 2019, telkens tussen 16u en 18.59u.  De winnaar is bekend op vrijdag 6 december 2019 om 19u. 

3. Wie kan deelnemen

Een wedstrijd is toegankelijk voor iedere natuurlijke persoon woonachtig in België, met uitzondering van:

Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn én in het bezit zijn van een geldige internationale reispas die nog minstens 6 maanden geldig is op 24 september 2020.

4. Verloop van de wedstrijd

Van woensdag 4 december 2019 tot en met vrijdag 6 december 2019 draait Rani De Coninck tussen 16u en 18.59u één keer aan het rad dat in de Joe-studio staat.  Op het rad staan alle letters van het alfabet vermeld. De letter waarop het rad tot stilstand komt, wordt telkens op Joe bekend gemaakt tijdens het programma van Raf & Rani.  

Op vrijdag 6 december 2019 zullen er, na de laatste draai aan het rad, 3 letters bekend zijn.  Om de wedstrijd te kunnen winnen, moet elk van die letters overeenkomen met de initialen van je naam, voornaam én woonplaats, zoals vermeld op je (digitale) identiteitskaart.  Het maakt niet uit in welke volgorde de letters staan, zolang elke letter overeenkomt met de initialen van je naam, je voornaam en je woonplaats. Bijvoorbeeld: heet je Ann Janssens en woon je in Vilvoorde, dan kunnen de gedraaide letters V, J en A zijn.  Als je meerdere voornamen hebt, dan geldt de initiaal van je eerste voornaam. Belangrijk is dat alleen de hoofdgemeente als geldig beschouwd zal worden, en niet de deelgemeente, omdat enkel de hoofdgemeente vermeld staat op je digitale identiteitskaart.    

Zodra de 3 letters bekend zijn en luisteraars die letters herkennen als de initialen van hun officiële naam, voornaam én woonplaats, moeten ze na het startsignaal zo snel mogelijk sms’en (€0.50 per bericht) naar 6622 of een bericht sturen via de Joe-app.  De eerste luisteraar die reageert via sms/Joe-app en aan de hand van zijn/haar identiteitskaart kan bewijzen dat de gedraaide letters overeenkomen met de initialen van resp. zijn of haar naam, voornaam én woonplaats, wint de reis naar Zuid-Afrika.  

Als er niemand binnen het kwartier na het 1e startsignaal reageert, draait Rani opnieuw drie keer aan het rad en wordt een nieuwe 3-lettercombinatie bekend gemaakt.  Luisteraars moeten dan zo snel mogelijk na het 2e startsignaal sms’en of app’en als de letters overeenkomen met de initialen van hun resp. naam, voornaam én woonplaats.  De eerste sms'er of app'er die dan aan de voorwaarden voldoet, wint de reis naar Zuid-Afrika.    

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke deelnemer het volledige reglement.  

5. De prijs

De winnaar wint een 10-daagse groepsreis naar Zuid-Afrika voor 2 personen met vertrek op 24 september 2020 en terugkomst op 2 oktober 2020.  Inbegrepen in de prijs zijn:

-        internationale vluchten, luchthaventaksen en vervoer naar de lodge en terug.

-        7 overnachtingen in een 5-sterren lodge, taksen ter plaatse.

-        Ontbijt, middag- en avondmaal, thee & koffie in de lodge.

-        Bezoek aan één van de grootste wildmusea van Zuid-Afrika.

-        4 safari’s in open jeeps, begeleid door een gids.

Alle consumpties die niet binnen het arrangement vallen en een reisverzekering, zijn ten laste van de winnaar en/of zijn medereiziger.

Kosten voor eventuele schade tijdens de reis en/of verlies zijn voor rekening van de winnaar/medereiziger.

De winnaar en zijn medereiziger voorzien zelf de vereiste inentingen, indien ze recent een gele koorts-land bezochten.  Ook het nemen van malariapillen wordt aangeraden.

JOE is niet verantwoordelijk voor wijzigingen doorgevoerd door de reisorganisatie. 

Indien de winnaar de dag van vertrek toch zou verhinderd zijn, vervalt het recht op de prijs en wordt er geen compensatie voorzien.

De reis wordt aangeboden door reisorganisatie Live To Travel. De (verkoops)voorwaarden van Live To Travel zijn van toepassing (https://livetotravel.be/algemene-voorwaarden)

JOE maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. JOE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs.  

Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Deze prijs kan in geen geval ingeruild, overgedragen of te koop aangeboden worden. 

6. Algemeen (cf. algemeen wedstrijdreglement – http://joe.be/wedstrijdreglement )