Koeriers van Plezier

Volg live onze Koeriers van Plezier

Koeriers van plezier sa 1920x1080

Twee weken lang zijn de Joe-dj’s ‘Koeriers van Plezier’.

Ze rijden heel Vlaanderen rond om letterlijk plezier tot aan de voordeur te brengen. Benieuwd welke pakjes ze allemaal afleveren? En waar? Hieronder kan je alle leveringen volgen.


Pakje verzenden of ontvangen? 

Da’s supereenvoudig, veilig en snel met GLS. Voor jouw glimlach gaan onze koeriers nu eenmaal graag helemaal tot… aan je voordeur of de GLS ParcelShop in je buurt. Om je pakje netjes af te leveren of om het op te halen en iemand anders ermee te verrassen. Met de groeten van GLS, de koerier van plezier.

Bezoek de website.


Koeriers van Plezier zit erop ...

De voorbije twee weken hebben we heel veel liefdevolle pakketjes afgeleverd. Hopelijk hebben jullie er, net als ons, van genoten.  

Jullie hebben trouwens massaal gereageerd op onze actie. Jammer genoeg konden we daardoor niet al jullie aanvragen behandelen. Was je er deze keer niet bij? Dan laten we hopelijk volgende keer jouw wens in vervulling gaan.  ;-)

Thuis genieten met driesterrenchef Viki Geunes

Steven heeft samen met vriendin Christel een horecazaak. Net voor corona investeerde het koppel zwaar in hun zaak. Het hoeft niet gezegd worden dat Steven en Christel moeilijke tijden beleven. Ook als koppel is het geen gemakkelijk gegeven. Toch probeert het koppel er het beste van te maken en dat is volgens Steven voornamelijk te danken aan zijn vriendin Christel.

Omdat Steven zijn vriendin zo dankbaar is, wil hij Christel graag verrassen met een avondje genieten. De twee houden ervan om op restaurant te gaan. Dus als het koppel niet naar het restaurant kan, brengen wij het restaurant naar hen. 

Niemand minder dan driesterrenchef Viki Geunes gaat het koppel, onder begeleiding van Koerier van Plezier Alexandra, een take-away maaltijd aanbieden.

Elien zoekt een lief!

Elien is 26 jaar en al 1,5 jaar vrijgezel. Ze is op zoek naar een goed lief omdat ze het alleen zijn - zeker in deze tijden - meer dan beu is. Elien heeft intussen alle datingapps al geprobeerd, maar het eindigt altijd op een sisser. Ze hoorde de oproep bij Sven en Anke en dacht: dit is het!

Elien werkt in het bedrijf van haar ouders. Ze is daar zowat het manusje van alles: bestellingen, planning, administratie... Elien is van alle markten thuis. 

Op dit moment pendelt ze tussen het huis van haar ouders in Staden en haar eigen huis in Lichtervelde.

Ben jij hét lief voor Elien? Ben jij een dame met pit? Zelfzeker? Vlot? Single? En zie jij Elien wel zitten?

Laat op elienzoekteenlief.be jouw gegevens achter, want Elien wacht op jouw bericht!

Swipe jij naar rechts en is er een match? Dan neemt Elien snel contact met je op.

Levensechte tuinkabouters voor hoogzwangere Rina en Jonathan

Rina en haar vriend Jonathan verwachten zeer binnenkort hun eerste kindje én het koppel verhuist in juni naar hun pas gerenoveerde huis. Jonathan heeft erg veel zelf gedaan van de renovatie. 

Bij de renovatie kwamen natuurlijk ook enkele onverwachte problemen naar boven, de moed was vaak ver te zoeken, maar nu is het eindelijk bijna zover. Rina wil Jonathan verrassen met het opknappen van enkele klusjes in de tuin, want dat zijn dingen die hij dan zelf al niet meer moet doen eenmaal ze in hun nieuwe huis wonen. Op die manier kan Jonathan meer tijd doorbrengen met z’n kersverse gezin.

Dat is een kolfje naar de hand van Koerier van Plezier Rani.

Andy Peelman geeft 18-jarige Matisse eerste praktische autorijles

Matisse, de zoon van Kelly, wordt in juni 18 jaar oud. Hij behaalde zijn voorlopig rijbewijs en moet nu leren rijden.

De nieuwe partner van Kelly wil Matisse leren rijden, maar mama Kelly voelt dat Matisse het daar moeilijk mee heeft. Drie jaar geleden overleed de papa van Matisse en leren rijden is iets dat hij met zijn papa had willen doen. Tijdens de lockdown ziet Matisse zijn vrienden nog wel, maar hij heeft het moeilijk met het lang binnen zitten en het vooruitzicht naar weer een verjaardag zonder vrienden en familie.

Mama Kelly wil graag een duwtje in de rug regelen om de rijlessen goed te kunnen starten dus sturen wij Koerier van Plezier Heidi naar Matisse.

Kevin verdient een persoonlijk bedankje van zijn wielerheld Mathieu van der Poel

Kim en Kevin vormen sinds 2006 een koppeL Samen hebben ze een zoontje van bijna 6. Ondanks haar gezondheidskwalen blijft Kevin zijnKim door dik en dun steunen. Vier jaar geleden zijn Kevin en Kim getrouwd, maar toen wisten ze niet hoe extreem de woorden ‘in ziekte en gezondheid’ een invloed zouden hebben op hun leven. 

Vorig jaar werd bij Kim de diagnose borstkanker gesteld en het was onmiddellijk duidelijk dat het om een ernstige, agressieve kanker ging. Het waren geen gemakkelijke maanden voor het gezin, maar ondertussen durft Kim met een positief oog naar de toekomst kijken. Ze wil dan ook haar man enorm bedanken voor de afgelopen jaren en vooral voor de afgelopen maanden. Kevin is een enorme wielerfan en meer bepaald van Mathieu van der Poel.

Koerier van Plezier Anne belt aan bij Kim en Kevin met een heel bijzonder pakketje...

Opnieuw een heerlijke nachtrust voor Delphine en Anthony

Carine, de mama van Anthony, wil graag haar schoondochter Delphine verrassen. Delphine heeft momenteel last van een heel pijnlijke rug na de geboorte van Mielke in juli. Het koppel heeft nog geen enkele nacht goed kunnen doorslapen en moet sindsdien 's nachts soms 10 tot 15 keer uit bed, want de kleine Mielke heeft enorme last van reflux. Ook overdag heeft Mielke het moeilijk om door te slapen.

Koerier van Plezier Jan rijdt met een wagen volgeladen naar Delphine en Anthony.

Jules en Amélie kunnen weer slapen onder de sterren

Het was, zoals voor veel kinderen, een bijzonder jaar: geen verjaardagsfeestjes, geen lentefeest en geen kampjes. Ook de kampjes die nu voor de paasvakantie waren gepland, werden geannuleerd. 

Maar geen nood, Jules en Amélie kamperen graag in eigen tuin! Zodra het mooi weer is, zetten ze de tenten op en slapen ze daar in hun slaapzak. Wat wil nu het toeval: hun tent blijkt kapot dus ze kunnen ook deze Paasvakantie hun tent niet opzetten. En dubbel pech, want ze hadden ook het plan om deze zomer met de trein naar de Ardennen te gaan om daar te gaan kamperen.

Koerier van Plezier Evi Geysels trekt gepakt en gezakt naar Jules en Amélie om ervoor te zorgen dat de twee toch weer plannen kunnen maken.

De paashaas en zijn bunny op bezoek bij Karin en Nina

Karin en Nina zijn 9 jaar samen. Vorig jaar was niet makkelijk voor Nina: ze kreeg plots hartproblemen, terwijl ze nog maar 46 jaar is. Nina heeft intussen een pacemaker gekregen en stelt het goed. Daarnaast wilde het koppel vorig jaar graag huwen, maar corona heeft roet in het eten gegooid. Het huwelijk is nu verplaatst naar augustus van dit jaar.

Nina is zot van chocolade. Zelfs de kennismaking tussen Karin en Nina had iets te maken met chocolade. Chocolade is dus wel zo’n beetje een rode draad in het leven van Nina en daarom wil Karin haar graag verrassen met ‘chocolade’.

Koerier van Plezier Tess schakelt Chocolate Nation in en rijdt met een smakelijke verrassing naar het koppel.

Sven & Anke breken het kot af met een dubbel Kwartier Plezier aan woonzorgcentrum Ter Biest

Bea van het animatieteam van het woonzorgcentrum Ter Biest in Grimbergen had graag al haar collega’s én de bewoners van het woonzorgcentrum bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Ze wil hen bedanken door een Kwartier Plezier aan hen op te dragen.

Dat kan beter, dachten Sven & Anke, en dus laadden ze de studio in en reden tot aan de voordeur van het woonzorgcentrum waar de bewoners én alle werknemers konden genieten van een half uur feestmuziek!

Stephen krijgt zijn allereerste auto

Stephen, de oudste zoon van Nathalie wordt 18 jaar en heeft bijna zijn rijbewijs. Stephen heeft al veel meegemaakt in zijn leven en corona maakt het er ook niet makkelijker op.

Mama Nathalie vindt Stephen een pracht van een jongen met een goed karakter en dus gaan de Koeriers van Plezier zijn jonge leven eens extra opvrolijken. Koerier Heidi zorgt samen met Starsky ervoor dat Stephen een half jaar zijn eerste auto ter beschikking heeft.