Joe - Sven & Anke

Direct kijken

Alle afleveringen

2:51

Belle Perez brengt 'True Colors' met een Zuiders tintje

Elke dinsdagochtend krijgen Sven & Anke niemand minder dan Belle Perez over de vloer. Zij brengt wekelijks een cover van een Top 2000-nummer.

1:52

"Ik wil vanaf nu elke dag een zonnetje meepikken"

Vanochtend maakten Sven & Anke live radio vanop de Sint-Romboutstoren in Mechelen. Waarom? Omdat het mooi weer werd en er dus een prachtige zonsopgang te zien zou zijn. En of dat zo was! Op bijna 100 meter hoogte en onder een stralende zon verwelkomden Sven & Anke enkele gelukkige luisteraars, torenwachter Loy en professor Rik Torfs.

5:52

Sven & Anke morgenochtend live vanop de Sint-Romboutstoren

Het is prachtig weer! Dus beslissen Sven & Anke om op woensdag 11 mei de ochtendshow in open lucht te presenteren van op de Sint-Romboutstoren in Mechelen. Anke is toch wat zenuwachtig, want er blijkt onder andere geen toilet te zijn boven op de toren. Hoe moet dat dan? Ze vragen het aan torenwachter Loy.

3:55

Ozark Henry met zijn cover van Camille's 'Vuurwerk'

Ozark Henry was te gast bij Sven & Anke en heeft er zijn cover van 'Vuurwerk' live gebracht.

3:16

Belle Perez met zwoele cover van 'How Deep Is Your Love'

Elke dinsdagochtend krijgen Sven & Anke niemand minder dan Belle Perez over de vloer. Zij brengt wekelijks een cover van een Top 2000-nummer.

4:03

Stef Bos met nieuwe versie van 'Is Dit Nu Later'?

Stef Bos was vandaag te gast bij Sven & Anke en hij bracht live deze speciale versie van zijn Is Dit Nu Later?

3:27

Stef Bos brengt een bijzondere versie van 'Papa'

Stef Bos was vandaag te gast bij Sven & Anke en hij bracht live deze speciale versie van zijn grootste hit 'Papa'

3:08

Daan, de broer van Anke, zou vandaag 40 geworden zijn

Vandaag wil Anke het liedje 'Don't Worry Be Happy' spelen op de radio. Dat doet ze niet zomaar. Haar broer, Daan, die op 29-jarige leeftijd overleed aan kanker, zou vandaag zijn 40ste verjaardag vieren.

7:14

Goedele reageert op uitspraken van Nederlander Johan Derksen

Eergisteren vertelde de Nederlandse ex-voetballer Johan Derksen op tv dat hij als jonge twintiger een bewusteloze vrouw penetreerde met een kaars". Maar gisteravond kwam Derksen daar op terug en zei hij dat hij de kaars "alleen maar op een sokkel tussen haar benen had gezet". Er komen heel veel reacties op Derksen. Ook Goedele Liekens (boegbeeld van vrouwenrechten) heeft gereageerd op haar sociale media.

1:21

De laatste handdoek legt Sven in het koude Stockholm

Voor de zevende en laatste bestemming trok Sven richting het noorden van Europa. Hij maakte van 6u tot 10u live radio vanuit zijn hotelkamer in STOCKHOLM! Onder andere luisteraar Sophie raadde met Anke waar Sven vandaag gestrand was en wint een reis voor twee naar Stockholm.

1:12

London Calling! Sven mist bijna zijn volgende bestemming

Dinsdag 19 april vertrok Sven. Hij reist elke dag naar andere onbekende bestemming. Wie samen met Anke kan raden waar Sven de Joe-strandhanddoek legt, maakt kans op een reis voor 2 personen.

1:26

Anke en Giovanni raden waar Sven gestrand is: Londen

Voor Sven en Anke de zesde reis mochten weggeven, maakte Sven radio met zicht op een prachtige skyline. Het was uiteindelijk luisteraar Giovanni die samen met Anke raadde waar hij gestrand was, namelijk LONDEN. Dinsdag 19 april vertrok Sven. Hij reist elke dag naar andere onbekende bestemming. Wie samen met Anke kan raden waar Sven de Joe-strandhanddoek legt, maakt kans op een reis voor 2 personen.

Meer video's