Joe - Live bij Joe

Direct kijken

Alle afleveringen

2:48

Metejoor & Snelle zorgen voor instant zomergevoel

Metejoor en de Nederlandse Snelle hebben samen een nieuwe single: 'Kijk Ons Nou'. Vanochtend kwamen de twee langs bij Sven & Anke in de ochtendshow om het nummer live te brengen. Instant zomergevoel op je radio!

2:53

Heerlijk. Milow brengt 'How Love Works' live bij Sven & Anke

Milow kwam vanochtend langs bij Sven & Anke en stond niet met lege handen in de studio. Hij bracht namelijk niet alleen zijn single 'How Love Works' van zijn nieuwe album 'Nice To Meet You' live. Milow bracht ook een fles wijn en een prentenboek mee.

4:13

Nik Kershaw brengt akoestische versie van 'The Riddle'

Mei is 80's maand bij Joe! Jan & Heidi kregen tijdens 'Club 80's' bezoek van Nik Kershaw die er live een van zijn grootste hits kwam zingen.

3:03

Sandra Kim brengt nieuwe single 'Gravity' live bij Joe

Sandra Kim bracht vanmiddag een bezoek aan Raf & Rani. Ze kwam niet met lege handen, want Sandra heeft een nieuwe single: 'Gravity'. Ze bracht het nummer dan ook live in onze muziekstudio.

3:49

Sandra Kim brengt schitterende 'Take My Breath Away'-cover

Vrijdag 13 mei geven Sven & Anke om 6u 's morgens de aftrap van onze 80's top 1000​. Dit jaar staat de hitlijst helemaal in teken van Top Gun, dé blockbuster uit 1986 met Tom Cruise. Om jou in de stemming te krijgen voor die heerlijke 80's week vroegen Raf & Rani enkele artiesten om 'Take My Breath Away' ​uit Top Gun te coveren. Een hele week lang hoorde je één van deze covers bij Raf & Rani tussen 16u en 18u. Gers Pardoel​, DJ Wout en 'Lage Landen Ster' Pieter Cooreman​ brachten hun versie al. Vandaag is het Sandra Kim die haar versie van 'Take My Breath Away' brengt.

3:26

Pieter Cooreman covert 'Take My Breath Away'

Naar aanleiding van de 80's Top 1000 krijgen Raf & Rani deze week elke dag bezoek van een artiest die een cover zal brengen van de 80's hit 'Take My Breath Away'. Vandaag is het de beurt aan Pieter Cooreman, winnaar van onze 'Joe lage Landen Ster'.

2:59

Belle Perez met mashup van 'Maniac' en 'Papa Don't Preach'

Elke dinsdagochtend krijgen Sven & Anke niemand minder dan Belle Perez over de vloer. Zij brengt wekelijks een cover van een Top 2000-nummer.

2:32

Gers Pardoel met cover van 80's hit 'Take My Breath Away'

Naar aanleiding van de 80's Top 1000 krijgen Raf & Rani deze week elke dag bezoek van een artiest die een cover zal brengen van de 80's hit 'Take My Breath Away'. Gers Pardoel mag vandaag de spits afbijten met 'Neem Mij Met Jou Mee'

4:54

Belle Perez brengt een groovy disco-medley

Elke dinsdagochtend krijgen Sven & Anke niemand minder dan Belle Perez over de vloer. Zij brengt wekelijks een cover van een Top 2000-nummer.

2:57

Wie krijgt 'Ooit Genoeg' van Erik Goossens? Wij niet!

Erik Goossens is back! De zanger heeft een nieuw nummer uit, 'Ooit Genoeg' en kwam het graag live brengen bij Raf & Rani. Daar zeggen wij geen nee tegen, want wie heeft ooit genoeg van Erik Goossens?

3:52

Luka brengt ingetogen versie van 'Paint It Black'

Op dinsdagochtend nodigen Sven & Anke een winnaar van een talentenwedstrijd uit om een cover te brengen in onze livestudio. Vanochtend was dat 'The Voice van Vlaanderen'-winnaar Luka Cruysberghs.

3:27

Idool 2003 Peter Evrard brengt 'I Am Mine' bij Sven & Anke

Elke dinsdagochtend komt er een ex-winnaar/winnares van een talentenjacht langs bij Sven & Anke om live een Top 2000-cover te brengen. Idool 2003 Peter Evrard pakte 2 gitaren en zijn rauwe stem mee en bracht deze cover van 'I Am Mine' van Pearl Jam.

Meer video's