Joe - Algemeen

Direct kijken

Alle afleveringen

7:14

Nik Kershaw brengt bezoek aan 'Club 80's'

Nik Kershaw was te gast bij Jan & Heidi in 'Club 80's'

1:32

Michael Bublé zingt 'Slaap, Kindje, Slaap' tijdens interview

Heidi van Tielen had een Zoom call met Michael Bublé. Ze vroeg hem een aantal tips voor goede slaapliedjes.

11:15

Heidi Van Tielen heeft bijzonder interview Michael Bublé!

Heidi Van Tielen in een Zoom call met Michael Bublé.

3:08

Mama Evelien vangt Oekraïense vluchtelingen op in Lede

Evelien is een jonge mama uit Lede die haar pas verbouwd appartement heeft opengesteld voor een Oekraïense mama en haar twee kindjes. Een confronterende realiteit, want haar man is moeten achterblijven. “Ze weet niet of hij nog leeft of niet.” Het hart van Evelien is groot: “Ze mogen zo lang blijven als nodig is, zo lang we kunnen helpen, staan we klaar voor hen.”

1:22

De Joe Lage Landen Ster op Tien om te Zien

Straf nieuws vanmiddag bij Raf & Rani: onze 'Joe Lage Landen Ster' van 2022 mag deze zomer optreden op het podium van Tien om te Zien.

0:15

De Lach van Joe werd ontmaskerd!

Het is gebeurd! Na 29 dagen werd 'De Lach van Joe' ontmaskerd door Lieven uit Deerlijk. Lieven gaf na 291 foute antwoorden het enige juiste antwoord bij Sven & Anke: Fréd(érik) Deburghgraeve​ , de Olympische zwemkampioen, en wint daarmee zomaar eventjes 29.200 euro.

0:35

Ontmasker De Lach van Joe en win geld ...véél geld!

De Lach van Joe is back! Vrijdag 7 januari start de leukste speurtocht van het land: wie is De Lach van Joe? Ontmasker jij de bekende Vlaming die schuil gaat achter onze mysterieuze lach dan win je geld ...véél geld. We starten met een bedrag van €100, bij elk foutief antwoord komt er €100 bij. Psssst... Eén ding kunnen we je nu al verklappen: De Lach van Joe is géén Joe-dj.

0:26

'Zesdaagse van de Sixties' met Zaki op Joe 60's & 70's

Van maandag 22 tot en met zaterdag 27 november is het de Zesdaagse van de Sixties op onze digitale zender Joe 60's & 70's. Die week hoor je alleen muziek uit de jaren '60. En er is meer want niemand minder dan de enige echte Zaki presenteert tijdens de 'Zesdaagse van de Sixties' elke dag een programma op onze digitale zender.

0:59

Het Weer met Heidi Van Tielen

Heidi Van Tielen komt hier wel met een hele zotte voorspelling voor morgen!

3:56

Laatste nieuwsbulletin van Maite Goossens

Vrijdag 29 oktober las Maite Goossens haar laatste nieuwsbulletin voor bij Raf & Rani. De redactie had stiekem een extra nieuwsitem toegevoegd om Maite te verrassen.

2:29

Afscheid Maite Goossens - Joe

Maite Goossens nam vandaag afscheid bij Joe als nieuwslezeres. Ze heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen DPG. Na ruim 20 jaar trouwe dienst op de redactie bij o.a. Q-music en als nieuwslezeres bij Joe gaat ze in de toekomst haar prachtige stem laten horen in de vorm van podcasts. Om haar te bedanken voor al deze mooie jaren hadden wij een verrassing voor haar waar ze toch wel héél stil van werd...

3:07

Carl tegen jarige Tess: "Zing soms maar een toontje lager"

Tess is jarig! Geen gewone verjaardag, maar haar 40ste verjaardag. Voor de gelegenheid had Carl een kleine verrassing voorzien...

Meer video's