Raf & Rani

3:03

Sandra Kim brengt nieuwe single 'Gravity' live bij Joe

Sandra Kim bracht vanmiddag een bezoek aan Raf & Rani. Ze kwam niet met lege handen, want Sandra heeft een nieuwe single: 'Gravity'. Ze bracht het nummer dan ook live in onze muziekstudio.

2:57

Wie krijgt 'Ooit Genoeg' van Erik Goossens? Wij niet!

Erik Goossens is back! De zanger heeft een nieuw nummer uit, 'Ooit Genoeg' en kwam het graag live brengen bij Raf & Rani. Daar zeggen wij geen nee tegen, want wie heeft ooit genoeg van Erik Goossens?

3:28

Raf blaast voor één dag op het fluitje van de trein

Deze week gaan Raf & Rani elke dag proeven van een andere job. Vandaag ging Raf de trein op als treinbegeleider bij de NMBS.

4:19

Raf & Rani's Job Roulette: Rani als winkelbediende

Deze week gaan Raf & Rani elke dag proeven van een andere job. Vandaag ging Rani werken als winkelbediende bij tuincentrum Floralux!

3:19

Raf & Rani's Job Roulette: Raf als orderpicker

Deze week gaan Raf & Rani elke dag proeven van een andere job. Vandaag ging Raf bestellingen klaarmaken als orderpicker bij PharmaBelgium!

3:52

Raf & Rani's Job Roulette: Rani als verpleegkundige

Deze week gaan Raf & Rani elke dag proeven van een andere job. Vandaag ging Rani een handje helpen als verpleegkundige in het AZ Sint-Lucas Gent!

1:22

De Joe Lage Landen Ster op Tien om te Zien

Straf nieuws vanmiddag bij Raf & Rani: onze 'Joe Lage Landen Ster' van 2022 mag deze zomer optreden op het podium van Tien om te Zien.

3:47

Lieven neemt winnaarscheque in ontvangst bij Raf & Rani

Vanochtend ontmaskerde Lieven uit Deerlijk bij Sven & Anke 'De Lach van Joe'. Hij wist daarmee niet minder dan 29.200 euro op zijn rekening te schrijven. Lieven kwam vanmiddag bij Raf & Rani langs om zijn winnaarscheque in ontvangst te nemen.

5:34

Joe Lage Landen Ster verwelkomt derde jurylid

Maandag lanceerden Raf & Rani in aanwezigheid van Jelle Cleymans de 'Joe Lage Landen Ster', onze talentenwedstrijd voor nieuw Nederlandstalig talent. De winnaar krijgt in april een plekje op het podium van de Nekka Nacht in de Lotto Arena. Vandaag verwelkomen we een nieuw jurylid: na Raf Van Brussel, die de Joe dj's vertegenwoordigt, en Jelle Cleymans vervoegt ook Isabelle A onze jury. Isabelle staat al meer dan 30 jaar op de planken en zingt nog steeds in het Nederlands. Ze is dan ook de geknipte kandidaat om onze jury te vervoegen. Isabelle heeft er alvast veel zin in, vertelde ze vanmiddag bij Raf & Rani. Met Isabelle A is onze jury nu compleet.

3:06

Olivia zorgt voor een magische kerstsfeer bij Joe!

Over een verrassing gesproken! Olivia bezorgde ons een onvergetelijke avond met haar single 'Unforgettable Nights' live bij Raf & Rani in het Joe Christmas House.

3:12

De zoetegevooisde stem van Pommelien en 'Meisjes Van Honing'

Bezoek! Pommelien Thijs bracht haar single 'Meisjes Van Honing' live bij Raf & Ann in het Joe Christmas House. Droom weg met de zoetgevooisde stem van Pommelien.

14:48

Clouseau live met 'Een Keer in een Leven'

Vanmiddag in ons Joe Christmas House kregen Raf & Rani de broers Wauters, of beter gezegd Clouseau, op bezoek. Koen & Kris brachten twee nummers live in de gezelligste kerststal van het land.

Meer video's