Joe Vélo

Veelgestelde vragen over Joe Vélo

Joe velo website

1. Wat is het adres van de start- en aankomstlocatie?

De start- en aankomstlocatie bevinden zich op het Jef Van Hoofplein in Boechout.

2. Om hoe laat vertrekt de fietstocht?

Deelnemers van Joe Vélo kunnen kiezen tussen twee verschillende golven:

De route is identiek voor beide golven.

3. Ben ik verzekerd tijdens de tocht?

Ja, we voorzien een verzekering voor onze deelnemers. Deze is inbegrepen in de ticketprijs.

4. Wat is de minimumleeftijd voor Joe Vélo?

Er is geen minimumleeftijd voor de Joe Vélo fietstocht met Bart Peeters, maar kinderen moeten wel in staat zijn om een fietstocht van +/- 35km af te leggen. Kinderen die meefietsen in een zitje op de fiets van één van de ouders, kunnen gratis mee.

5. Hoeveel kost een ticket voor Joe Vélo?

De prijs van een ticket is €15. Tickets zijn in voorverkoop verkrijgbaar op joe.be via deze link.

6. Zijn er groepstickets beschikbaar?

Je kan geen groepstickets aankopen. Voor elke bezoeker moet er dus apart een ticket besteld worden, behalve als een minderjarige meerijdt in een zitje op de fiets van één van de ouders. Ook mensen die op een tandem rijden, dienen twee aparte tickets aan te kopen.

7. Ik ben mijn e-ticket kwijt. Wat nu?

Meld je aan bij het onthaal op Joe Vélo en breng je identiteitskaart en betalingsbewijs mee. Op die manier kunnen we je bestelling nakijken.

8. Ik heb mijn tickets betaald, maar heb ze nog niet ontvangen.

Kijk je eens in je map met ongewenste e-mails? Als je ze daar niet vindt, stuur dan een mailtje naar info@joe.be, dan helpen we je graag verder.

9. Ik kan er door omstandigheden niet meer bij zijn, mag iemand anders mijn ticket gebruiken (het ticket dat op mijn naam staat)?

De tickets worden gescand door middel van een barcode en niet op naam. Als je dus niet aanwezig kan zijn, mag iemand anders in jouw plaats gaan. Tickets mogen niet doorverkocht worden met het oog op winst.

10. Ik heb een ticket gekocht voor de eerste golf om 10.00, maar het komt me eigenlijk toch beter uit om pas ’s middags om 13.00 mee te rijden (of andersom). Kan dat?

Er is een maximumcapaciteit per fietsgolf. Het is dus niet mogelijk om last-minute het tijdstip van de door jou gekozen fietstocht te wijzigen. De barcode van je ticket is enkel geldig voor de door jou gekozen tocht.

11. Kan ik mijn tickets annuleren (terugbetaling)?

Gekochte tickets voor Joe Vélo zijn niet inwisselbaar, deze worden dus niet terugbetaald.

12. Kunnen tickets op smartphone getoond worden?

Je kan je tickets tonen op je smartphone.

13. Tot wanneer kunnen er online tickets voor Joe Vélo met Bart Peeters besteld worden?

Je kan je ticket online kopen tot middernacht de dag voor de Joe Vélo-fietstocht, tenzij de fietstocht uitverkocht is. Ter plaatse is er geen kassa.

14. Is Joe Vélo toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Neen, Joe Vélo is jammer genoeg niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De fietstocht vindt plaats op de openbare weg. De start- en aankomstlocatie is wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

15. Zijn er ter plaatse eetmogelijkheden?

Doorlopend zullen aan de start/aankomstplaats foodtrucks staan, en onderweg op de route zorgen we voor bevoorrading.

16. Mobiliteit

Joe Vélo vindt plaats op het Jef Van Hoofplein in Boechout. Binnenkort vind je hier een overzicht hoe je er het best geraakt met het openbaar vervoer.

Enkele dagen op voorhand ontvang je van ons ook nog een e-mail met alle praktische informatie. Houd ook zeker je map met ongewenste mails in de gaten!

17. Parking

Er is voldoende parking voorzien in de buurt van het Jef Van Hoofplein in Boechout. Er wordt ook een bewaakte fietsenparking voorzien ter plaatse zodat je met een gerust gemoed je fiets kan achterlaten.

Enkele dagen op voorhand ontvang je van ons ook nog een e-mail met alle praktische informatie. Houd ook zeker je map met ongewenste mails in de gaten!

18. Kan ik ter plaatse een fiets huren?

Je kan een fiets huren via Bike & Adventure. Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen via mtbverhuur@hotmail.com met duidelijke vermelding van Joe Vélo (en jouw vertrekuur: 10.00 of 13.00).

19. Kan je ook meerijden met een segway, monowiel, ligfiets, eenwieler, …?

Ja, alle voertuigen die maximum 40km per uur rijden en manueel worden aangedreven, zijn verzekerd. Let wel, het parcours is uitgestippeld voor fietsers, dus mogelijk zal je eens moeten afstappen aan een minder verhard pad.

20. Waar kan ik verloren voorwerpen terugvinden?

De verloren voorwerpen worden verzameld aan de infobalie.

21. Is er een GPX file beschikbaar van de Joe Vélo-fietsroute?

Je kan de GPX file hier downloaden.