Specifiek wedstrijdreglement "Winter Efteling"

Winterefteling site 2400x1350

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Winter Efteling’  is een organisatie van JOEfm nv waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres Mediaplein 1, 2018 Antwerpen (hierna JOE genaamd). 

Dit reglement legt de deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Indien één of meer specifieke deelnemingsvoorwaarden afwijken van de algemene deelnemingsvoorwaarden, hebben die specifieke deelnemingsvoorwaarden voorrang op de algemene (http://joe.be/wedstrijdreglement ).

 

2. Periode

De wedstrijd loopt van maandag 14 november 2022 tot en met vrijdag 18 november 2022, telkens tussen 06u00 en 18u00 met een spelmoment bij ‘Sven & Anke’, ‘Soulmates met Bart-Jan & Heidi, ‘Carl’ en ‘Raf & Rani’. De winnaars worden bekend gemaakt in de loop van het programma na het desbetreffende spelmoment.

 

3. Wie kan deelnemen

Een wedstrijd is toegankelijk voor iedere natuurlijke persoon woonachtig in België, met uitzondering van:

Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn. 

 

4. Verloop van de wedstrijd

Van maandag 14 november 2022 tot en met vrijdag 18 november 2022, telkens tussen 06u00 en 18u00 zijn er vier spelmomenten waarbij de luisteraar kans maakt op een gezinsticket voor de opening van de Winter Efteling op zaterdag 19 november 2022.

Om mee te spelen, dient de deelnemer de juiste titel van de correcte attractie te raden. 

 

5. De prijs  

De 20 winnaars winnen een gezinsticket voor de Joe opening van de Winter Efteling op zaterdag 19 november 2022. Dit ticket omvat:

- gratis toegang tot het park voor het hele gezin op 19 november 2022

- gratis toegang tot de avondvoorstelling van theaterspektakel Caro

- parkeerkaart per gezin

- ontbijt met entertainment in het Fata Morgana-paleis (gezellige muziek, lekker ontbijtbuffet, op de foto met Eftelingbewoners, grimeurs voor de kleinsten, vertelkabouters, ...)

- gratis saldotegoed van 15 euro per persoon om te gebruiken in het park (shops, resto's, ..) 

- de foto met de Eftelingbewoners sturen we achteraf met de post op

 

Dagindeling

10u00 - 11u00 aankomst winnaars en Joe-team

10u00 - 11u30 ontvangst en ontbijt in Fata Morgana-paleis (details - zie bijlage)

11u30 - 18u30 vrij rondlopen in het park

18u30 - 19u45 Theaterspectakel Caro (details - zie bijlage)

Op het verblijf gelden de algemene verkoopsvoorwaarden van Efteling (cf.hoger vermelde site).

JOE maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. JOE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs.   

Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Deze prijs kan in geen geval ingeruild, overgedragen of te koop aangeboden worden. Er is geen compensatie mogelijk indien de winnaar om gelijk welke reden toch niet naar Efteling kan gaan.   

6 Privacy

JOE is de verwerkingsverantwoordelijke voor je persoonsgegevens in het kader van deze wedstrijd. We gebruiken je gegevens voor het organiseren van de wedstrijd (beheren van jouw deelname, selecteren van een winnaar, etc.) en voor analysedoeleinden (omdat we het belangrijk vinden bepaalde statistieken van de wedstrijd of actie bij te houden). Enkel wanneer je hiermee hebt toegestemd, gebruiken we jouw gegevens om je bepaalde communicatie (nieuwsbrieven en/of commerciële acties en promoties) toe te sturen.

Deze toestemming kan je op elk moment intrekken. We delen je gegevens niet met derde partijen. We bewaren je gegevens tot max. 1 maand na afloop van de wedstrijd, en voor zover je hierboven toestemde met het gebruik voor andere doeleinden, niet langer dan nodig voor de verwerking van het doel waarvoor deze zijn verzameld.

Voor verdere vragen of inlichtingen over de verwerking van je persoonsgegevens of om je recht op inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uit te oefenen, kan je ons bereiken via privacy@dpgmedia.be of per post gericht aan DPG Media nv, Mediaplein 1, 2018 Antwerpen, België (ter attentie van de Data Protection Officer). Indien je dit wenst kan je een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

7. Algemeen

(cf. algemeen wedstrijdreglement – https://joe.be/wedstrijdreglement )