Specifiek wedstrijdreglement 'Joe Woodstock'

Joe woodstock site

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Joe-Woodstock’ is een organisatie van JOE fm nv waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres Medialaan 1, 1800 Vilvoorde (hierna JOE genaamd).

Dit reglement legt de deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Indien één of meer specifieke deelnemingsvoorwaarden afwijken van de algemene deelnemingsvoorwaarden, hebben die specifieke deelnemingsvoorwaarden voorrang op de algemene (http://joe.be/wedstrijdregleme... ).

2. Periode

De wedstrijd loopt van maandag 22 juli 2019 tot en met vrijdag 26 juli 2019, telkens tussen 16u en 18.59u. De winnaar is bekend op vrijdag 26 juli 2019 om 19u.

3. Wie kan deelnemen

Een wedstrijd is toegankelijk voor iedere natuurlijke persoon woonachtig in België, met uitzondering van: 

Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn.

De deelnemers moeten op dinsdag 13 augustus 2019 in het bezit zijn van een geldige internationale reispas die nog minstens 6 maanden geldig is en minstens één van de reisgenoten dient een internationaal rijbewijs te hebben. Ook zal de winnaar en de persoon die meereist een aangifte dienen te doen in Esta. 

4. Verloop van de wedstrijd

Van maandag 22 juli 2019 tot en met vrijdag 26 juli 2019 laat Leen Demaré in haar programma tussen 16u en 18.59u elke dag een stukje van een Woodstock-artiest horen. Zodra het fragment start, moeten luisteraars proberen de artiest te herkennen en zijn of haar naam zo snel mogelijk sms’en naar 6622 (€ 0,50 per bericht) of gratis versturen via de Joe-app. De 69ste sms’er/app’er met het juiste antwoord, mag meespelen met de ‘Seks, Drugs en Rock ’n roll-quiz’. Hij/zij zal tijdens het programma zelf worden opgebeld en vooraleer de quiz te spelen nog een schiftingsvraag dienen te beantwoorden.

In de ‘Seks, Drugs en Rock ’n roll-quiz’ moet de kandidaat in 69 seconden tijd zo veel mogelijk meerkeuzevragen beantwoorden over seks, drugs en rock ’n roll. Als er een vraag gesteld wordt op het moment dat de 69 seconden verlopen, dan mag de kandidaat die vraag alsnog beantwoorden.

De wedstrijd wordt elke dag met een ander fragment en dus ook een andere kandidaat gespeeld. Indien de deelnemer tijdens de wedstrijdperiode al een keer als kandidaat voor de quiz werd geselecteerd kan hij/zij geen tweede maal meespelen en zal de volgende sms’er of app’er worden opgebeld. Na het laatste spelmoment op vrijdag 26 juli 2019 wordt bekeken wie van de kandidaten die meespeelden tijdens de wedstrijdperiode de meeste vragen juist kon beantwoorden. De deelnemer met de hoogste score, wint een trip naar Newark. In geval van ex aequo beslist de schiftingsvraag.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke deelnemer het volledige reglement.

5. De prijs

De winnaar wint een trip naar New York en concerttickets voor 2 concerten, voor 2 personen.

De heenvlucht is op dinsdag 13 augustus 2019 om 10u vanuit Brussels Airport. De terugvlucht is op maandag 19 augustus 2019 met aankomst rond 7.45u op Brussels Airport. JOE is niet verantwoordelijk voor wijzigingen doorgevoerd door de reisorganisaties.

Het eerste concert is met Ringo Starr op vrijdag 16 augustus 2019u om 19u. Het tweede concert is met Santana op zaterdag 17 augustus om 19u.

Inbegrepen zijn: vlucht, hotelverblijf inclusief ontbijt, een activiteit in New York en huurauto, incl. verzekering en een prepaid Mastercard met een waarde van 500 euro.

Niet inbegrepen zijn: alle maaltijden/consumpties die niet binnen het ontbijt-arrangement vallen, deze zijn ten laste van de winnaar en zijn medereiziger.

Indien de winnaar de dag van vertrek zou verhinderd zijn, vervalt het recht op de prijs en wordt er geen compensatie voorzien.

De vluchten worden aangeboden door reisorganisatie THOMAS COOK. De (verkoops)voorwaarden van THOMAS COOK zijn van toepassing (https://www.thomascook.be/~/media/359D01594D8A447A99DFF624C8316729.ashx).

Het verblijf, de activiteit en de huurauto in New York wordt praktisch geregeld door reisorganisatie Pauwels Travel Events in Keerbergen. De (verkoops)voorwaarden van Pauwels Travel Events zijn van toepassing. (http://www.pauwelstravel.be/)

JOE maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. JOE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs. De winnaar komt alle documenten ophalen bij Joe, Medialaan.

Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Deze prijs kan in geen geval ingeruild, overgedragen of te koop aangeboden worden. De kandidaat is bereid foto’s door te sturen/opgebeld te worden indien Joe op 16 of 17 augustus het optreden van Santana of Ringo Starr wenst te vermelden.

6. Algemeen

(cf. algemeen wedstrijdreglement – http://joe.be/wedstrijdregleme... )