Specifiek wedstrijdreglement 'Joe Short Ski'

20200124 joe rafrani ski crew 00030

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Joe Short Ski’  is een organisatie van JOE fm nv waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres Medialaan 1, 1800 Vilvoorde (hierna JOE genaamd). 

Dit reglement legt de deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Indien één of meer specifieke deelnemingsvoorwaarden afwijken van de algemene deelnemingsvoorwaarden, hebben die specifieke deelnemingsvoorwaarden voorrang op de algemene (http://joe.be/wedstrijdreglement).

2. Periode

De deelnemers kunnen zich vanaf vrijdag 30 september 2022 t/m 7 oktober 2022, 16u00, registreren (cf.punt 4). De effectieve wedstrijd start op maandag 3 oktober 2022 om 16 uur en loopt tot en met vrijdag 7 oktober 2022 om 17u59  (specifieke spelmomenten zie punt 4).

3. De prijs

We delen vijf skireizen uit naar TUI BLUE Fieberbrunn in Saalbach/Hinterglemm, Oostenrijk, met vertrek op vrijdag 3 februari 2023 en terugreis maandag februari 2023 voor telkens 4 personen.

Inbegrepen zijn: vervoer met het vliegtuig, verblijf half pension in TUI BLUE Fieberbrunn, skilessen, huur van skimateriaal en skipas.

Niet inbegrepen zijn: alle consumpties die niet binnen het half pension-arrangement vallen, deze zijn ten koste van de winnaar en zijn/haar medereizigers. Ook een reisverzekering is niet inbegrepen en is ten koste van de winnaar en zijn/haar medereizigers.

Indien de winnaar minderjarig is, dient minstens 1 van de medereizigers een volwassene te zijn.

De reis wordt aangeboden door reisorganisatie TUI. De (verkoops)voorwaarden van TUI zijn van toepassing (https://www.tui.be/nl/aansprakelijkheid-pack).

JOE maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. JOE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs.

Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Deze prijs kan in geen geval ingeruild, overgedragen of te koop aangeboden worden.

De prijs is ook niet overdraagbaar naar andere personen. Indien de winnaar niet op de door hem/haar gewonnen skireis kan vertrekken vervalt haar/zijn recht op de prijs en wordt er in geen compensatie voorzien tenzij anders wordt overeengekomen met de channel manager Joe.


4. Verloop van de wedstrijd

Om deel te nemen dienen de kandidaten tijdig (cf. punt 2) de skipas in te vullen op de website van JOE. Van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 7 oktober 2022 worden dagelijks - tussen 16 uur en 18 uur - 3  namen bekend gemaakt van potentiële winnaars.

De bekendmaking van deze namen gebeurt door middel van een skilied waarin tijdens het spelmoment,  tussen 16u00 en 18u00, telkens 3 namen van geldig geregistreerde kandidaten worden vermeld. Tijdens de vermelde periode zal er  dagelijks 1 winnaar zijn.

De kandidaat die zijn naam hoort en NA het sein van de dj binnen vijftien minuten als reisgenoten mogen meenemen. 

Belangrijk tijdens het wedstrijdverloop is dat de persoon die inbelt effectief de persoon is die de in het skilied vermelde naam draagt en zich op voorhand geldig ingeschreven heeft op de website door het invullen van de skipas. 

Elke geldig geregistreerde kandidaat die in het skilied wordt vermeld, krijgt vanaf het sein vijftien minuten de tijd om in te bellen via 0800 19 600. Indien geen enkele van de drie kandidaten vermeld in het skilied binnen die vooropgestelde tijd inbelt, dan worden ze geschrapt als kandidaat-winnaar en wordt er geenszins in een compensatie voorzien. Er zal dan kort nadien tijdens het hoger aangegeven spelmoment een nieuwe versie van het skilied met drie nieuwe namen worden gelanceerd. 

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke kandidaat het volledige reglement. 

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke finalist het volledige reglement.eerste belt naar de studio op 0800 19 600 (beller belt gratis) wint één van de skireizen. Op die manier worden in totaal 5 winnaars geselecteerd die elk 3


6. Algemeen (cf. algemeen wedstrijdreglement – https://joe.be/wedstrijdreglement)