Pakje van je Hart

Pakje van je Hart: Moedige mama Marissa getuigt


Schenk een Pakje van je Hart


Maandag kwam luisteraar Isabelle langs bij Sven & Anke. Isabelle is een alleenstaande mama met 5 kinderen uit Erpe-Mere die vorig jaar getuigde over haar toestand, over hoe ze in de problemen en de schulden is geraakt. Isabelle had goed nieuws maandag, want ze is uit schuldbemiddeling en het gaat ook goed met de kinderen.

Isabelle is lang niet de enige die het moeilijk heeft. Anke is langs geweest bij Marissa

Alleenstaande mama Marissa getuigt

Marissa is een prachtige alleenstaande mama van 28 uit Heverlee met twee schatjes van dochters: Aúrélina (5) en Aliéyáh (2,5).

Maar Marissa heeft het héél zwaar...

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be


Schenk een Pakje van je Hart

 

Schenk een Pakje van je Hart

Vorig jaar maakten we met 'Pakje van je Hart' dankzij jou meer dan 20.000 kansarme kinderen blij, maar dat kan nog veel beter! 

Sven & Anke, Raf & Rani en Jelle moedigen, samen met het hele Joe-team, iedereen aan om hun gulle hart te tonen tijdens de kerstperiode en zoveel mogelijk pakjes te schenken aan een kind uit een kansarm gezin.

Samen willen we zo veel mogelijk kinderen gelukkig maken met een fijn kerstcadeau. Want elk kind verdient een magische kerst.


Schenk een Pakje van je Hart