Zo ziet de cast van Beverly Hills 90210 er tegenwoordig uit

Bever

Nostalgie ten top, 'Beverly Hills 90210' krijgt namelijk een staartje! Nagenoeg de volledige cast keert binnenkort terug voor een vervolg op de populaire TV-serie uit de jaren '90

Brian Austin Green (in de reeks David Silver), Jason Priestley (Brandon Walsh), Shannon Doherty (Brenda Walsh), Jennie Garth (Kelly Taylor), Ian Ziering (Steve Sanders) & Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman) bevestigden al hun comeback voor de nieuwe reeks. Grote afwezige is natuurlijk Luke Perry (Dylan McKay), de acteur overleed tragisch genoeg onverwachts in maart 2019 aan de gevolgen van een beroerte.  

Na het stopzetten van de serie gingen de acteurs destijds elk hun eigen weg, maar het echte grote succes bleef uit. De nieuwe reeks zal al die vergane glorie centraal stellen in het plot: de acteurs zullen doodgewoon zichzelf spelen terwijl ze bij een reünie in Las Vegas plannen smeden voor een herstart van de serie die hen in de jaren '90 zo populair maakte. De update van de TV-reeks zal dus balanceren tussen nostalgie en satire. Benieuwd hoe dat gaat aflopen! 

De opening van de nieuwe serie is alvast opgenomen, en ziet er nog exact hetzelfde uit als vroeger! Enkel de acteurs zijn ondertussen een beetje ouder geworden;)