Pakje van je Hart

Wow! Recordbedrag voor eerste editie van 'Pakje van je Hart'

16122021 joe pakjevanjehart bedrag djs 001

Voor veel kinderen is Kerstmis met 'pakjes' niet zo vanzelfsprekend, want 1 op 5 kinderen in ons land leeft in armoede. Voor hen ligt er bijna nooit een cadeau onder de kerstboom en daarom wilden we met Joe zoveel mogelijk kinderen gelukkig maken met een 'Pakje van je Hart'.

Meer dan 1 miljoen

Tijdens een grote slotshow vanuit het Joe Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen mochten onze ambassadeurs Sven, Anke, Raf en Rani samen met de andere Joe-dj's en aanwezige luisteraars het slotbedrag van 'Pakje van je Hart' bekendmaken. 

De eerste editie van 'Pakje van je Hart' was een enorm succes! Samen met jou zamelden we 1.014.900 euro in voor kinderen die leven in armoede in ons land.


Eerste cadeautjes voor Isabelle

Tijdens de slotshow werden meteen ook de eerste cadeautjes overhandigd. Zo kregen de kinderen van alleenstaande mama Isabelle uit Erpe-Mere een knuffelbeer, een voetbal en tickets om samen met het gezin naar de Zoo te gaan. Isabelle deelde eerder al een pakkende en moedige getuigenis over hoe ze in de schulden is geraakt. “Ik ben heel dankbaar dat jullie deze actie op poten hebben gezet. Het is geweldig!”, reageerde ze emotioneel. 

1 miljoen x bedankt

Dankzij jullie kunnen we duizenden kinderen een kerstcadeautje bezorgen.

Bedankt allemaal voor jullie groot hart! 

? ❤️


Schenk een 'Pakje van je Hart'

Wil je nog een 'Pakje van je Hart' schenken? Dat kan tot en met zaterdag 25 december.

 

Schenk hier een pakje