TEST

Milow heeft een relatie en 6 andere dingen die je nog niet wist over hem!

Milow, Jonathan Vandenbroeck, is weer terug van weggeweest. Drie jaar na zijn album ‘Modern Heart’ brengt hij nu ‘Lean into me’ uit. Maar dit wist je nog niet over hem!   

Milow deed niet alleen mee aan de Vlaamse versie van ‘Liefde voor Muziek’, maar ook aan de Duitse variant van het programma: ‘Sing meinen Song’. 

Zijn tweede album, Coming of Age, bereikte platina in Duitsland en Zwitserland, gevolgd door goud in Frankrijk en België.

Milow vrijgezel? Zeker niet! Op zijn nieuwe album ‘Lean into me’ staat een nummer over zijn vriendin, hun relatie en hoe ze elkaar hebben leren kennen. 

Zijn grootste hit ‘Ayo Technology’ was eigenlijk een cover van de gelijknamige song van 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland.


Milow heeft een wereldrecord op zijn naam. Hij gaf een concert op 1430 meter onder de zeespiegel, op de bodem van de Pyhäsalmi-mijn in Finland. 

Hij schreef mee aan het nummer ‘Fortune Cookie’ van de twintigjarige Emma Bale. 

Hij woont momenteel in dé muzikale hoofdstad van de wereld: Los Angeles. Daar rust hij uit na drukke periodes. 

Milow live zien? Op woensdag 17 juli zal hij zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' komen voorstellen tijdens een intiem Joe LIVE-concert en daar kan jij bij zijn! 

Tickets winnen?