70's Top 700

Tess, Elke en Heidi zijn JOE's Angels

Angels na 740x450

De dj's van JOE hebben een missie toegewezen gekregen om iets uit de jaren '70 terug naar deze tijd te halen. Zo moeten Herbert en Tess de populaire tv-figuren van Charlie's Angels tot leven wekken.

Tess schakelde haar kompanen Elke en Heidi in voor haar eigen versie van de 'JOE's Angels'.

Tess: “Farrah Fawcett is voor mij eigenlijk altijd mijn 70’s-icoon geweest. Ik vond Charlie’s Angels een fantastische serie. Vooral de kapsels fascineerden me: ik weet nog dat ik vroeger om een Charlie’s Angels-coupe vroeg. Je hoort mij dus niet klagen om nu getransformeerd te worden tot een echte JOE’s Angel (lacht)”.

Heidi: “De 70’s zijn alive & kicking de komende week bij JOE fm. En dat zal ik geweten hebben: heerlijk om in de huid van een Charlie’s Angel te kruipen. Mijn ultieme 70’s icoon blijft wel Agnetha van ABBA: ik duim dat ze dit jaar eindelijk eens op nummer 1 komen te staan, want de vorige jaren was het telkens nét niet.”

Elke: “Hopelijk vinden de luisteraars onze missie geslaagd, het was alleszins heel tof om te doen. Het verhaal stopt hier ook niet: we gaan als JOE's Angels ook op pad. De brandweer van Pittem heeft ons gevraagd om te komen helpen bij hun brandoefening. Ben benieuwd wat we daar gaan meemaken!"