Sven De Ridder wijst je de weg in het nieuwe TV-seizoen!

Het nieuwe TV-seizoen begint vanavond en er komt weer heel wat nieuws op ons af!
Om de bomen door het bos te zien, namen Raf & Rani Sven De Ridder bij de hand om hen door de nieuwe programmatie te helpen.

Sven begon meteen enthousiast over de nieuwe reeks van Sofie Dumont, die 'Sofie in de keuken van...' heet. Zo gaat ze bij Bart Kaëll en Luc Appermont langs, maar er komen zeker nog andere BV's aan bod komen.
Q2, het televisiebroertje van radiozender Qmusic, brengt Rosewood, een combinatie van CSI en Bones - een Amerikaanse detectiveserie - maar dan in het exotische Miami.

In zijn vrije tijd kijkt Sven De Ridder stiekem graag naar Vitaya. In het programma 'Geer en Goor zoeken een hobby' gaan Nederlanders Gerard Joling en Gordon op zoek naar een fijne vrijetijdsbesteding en dat levert hilarische taferelen op. Op donderdag kunnen de voetballiefhebbers naar België-Spanje kijken en op vrijdag is er een boeiende documentaire over Frank Sinatra op Canvas.
Tegelijk speelt er volgens Sven ook de geweldige film Looper op Q2, waarin een huurmoordernaar teruggeflitst wordt in de tijd en zichzelf moet vermoorden.

Het wordt nog een moeilijke keuze voor Sven... Gelukkig kan je altijd programma's opnemen... of lekker naar Joe luisteren ;-)