Shania Gooris in 'De Familie Van Elsen': "Ik heb bijna de kamer van Kenji in brand gestoken"

Header familie ve

Deze ochtend gaf Ann Van Elsen het startschot van 'De Familie Van Elsen', het gloednieuwe radioprogramma waarin ze elke zaterdagochtend tussen 10 en 12u een bekend gezicht uitnodigt samen met een familielid. Ann gaat met haar gasten dieper in op de band die ze onderling hebben. Is er een familiegeheim? Wat zijn hun mooiste familieverhalen? Wordt er over alles openlijk gebabbeld? Deze ochtend mochten Kelly Pfaff en haar 17 - jarige dochter, Shania, de spits afbijten. Al snel werd duidelijk dat Kelly en Shania een bijzonder goede band hebben en geen geheimen voor elkaar hebben. Of toch? Shania biechtte op dat ze enkele jaren geleden bijna de kamer van haar broer Kenji in brand gestoken had, iets wat Kelly toch niet meteen verwacht had

 

 

 

 

Verder kwam Ann te weten welke scènes uit 'De Pfaffs' Shania en Kelly het liefst zouden wissen.  Shania schaamt zich nog steeds voor de scène waarin ze haar papa vertelt dat ze voor het eerst een jongen gekust had: "Ik was 11 jaar en ik zei tegen papa dat ik een vriendje had. Ik zei dat we hadden gekust, met tong en al. En nu denk ik, als ik dat terug zie, neen Shania. Dat was gewoon een leugen en ik lieg normaal nooit.”

Ook Kelly heeft een scène die ze absoluut nooit nog terug wil zien:de val van Kenji uit de jacuzzi.

Over de vraag of 'De Pfaffs' terug zouden mogen komen, moesten moeder en dochter niet lang nadenken: “Ik zou daar geen probleem mee hebben. Gewoon omdat het zo'n toffe mensen zijn, die cameraploeg en de mensen daarrond” bekende Shania. Tenslotte kwam Ann ook te weten welke bijnamen Kelly en Shania aan elkaar geven: