Pakje van je Hart

Schenk dit jaar opnieuw een 'Pakje van je Hart' voor een kind in armoede

Joe pakjevanjehart djs

Pakje van je Hart is terug!

Vorig jaar maakten we dankzij jou meer dan 20.000 kansarme kinderen blij, maar dat kan nog veel beter! 

Sven & Anke, Raf & Rani en Jelle moedigen, samen met het hele Joe-team, iedereen aan om hun gulle hart te tonen tijdens de kerstperiode en zoveel mogelijk pakjes te schenken aan een kind uit een kansarm gezin.

Samen willen we zo veel mogelijk kinderen gelukkig maken met een fijn kerstcadeau. Want elk kind verdient een magische kerst.

 

Schenk een Pakje van je HartSchenk een Pakje van je Hart


Voor veel kinderen is Kerstmis met 'pakjes' niet zo vanzelfsprekend, want 1 op 5 kinderen in ons land leeft in armoede. Voor hen ligt er bijna nooit een cadeau onder de kerstboom en daarom wil Joe zoveel mogelijk kinderen gelukkig maken met een Pakje van je Hart. Want elke kind verdient toch een kerstcadeautje?

Wil jij een Pakje van je Hart schenken, dat kan met een bezoek aan onze Joe Pakjesshop via de knop hieronder! Of loop langs in een van de 7 schoppingcentra waar je een XL-pakje vindt en scan de QR-code.

Vanaf vrijdag 2 december kan je daarvoor terecht in onze Joe Pakjestruck die doorheen heel Vlaanderen trekt en vanaf vrijdag 9 december in ons Joe Christmas House.

 

Schenk hier een pakje

 

Slotshow met Regi aan het Joe Christmas House

Donderdag 15 december mogen Sven & Anke en Raf & Rani bekendmaken hoeveel er in totaal geschonken werd. 

Uiteraard is er ook livemuziek tijdens de slotshow van 'Pakje van je Hart'. Regi brengt enkele vrienden mee om er samen met jou een spetterende slotshow van te maken aan het Joe Christmas House op de Grote Markt in AntwerpenHoe schenk ik een 'Pakje van je Hart'?

Wie een 'pakje' wil schenken, kan dat op vier manieren doen.

  1. Via onze Pakjesshop
  2. met de QR-code op onze XL-pakjes verspreid in shoppingcentra in Vlaanderen
  3. in de Joe Pakjestruck die vanaf 2 december doorheen Vlaanderen trekt
  4. of vanaf 9 december in het Joe Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen.

 


Veelgestelde vragen

 

Voor deze actie werken we samen met vzw Kindergeluk, IKEA en LEGO.

vzw Kindergeluk wil kinderen en jongeren, die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij, kansen geven. Daarvoor werkt het samen met organisaties, verspreid over Vlaanderen, met als doel om kansarme kinderen op weg te helpen naar betere leefomstandigheden. Naar een betere toekomst. 

IKEA wil kwetsbare eenoudergezinnen meer kansen geven op een degelijke huisvesting, via het “Welkom thuis”-programma. Dat programma voorziet meer dan 600 kwetsbare gezinnen (bijna 2500 mensen) van startpakketten met basismeubilair voor hun nieuwe thuis. Daarnaast helpt IKEA bij de bouw of renovatie van van 31 tijdelijke ruimten en opvangtehuizen die in de komende jaren onderdak zullen kunnen bieden aan nog veel meer gezinnen.

LEGO wil kinderen blij maken die zich tijdens de feestdagen in moeilijke en kwetsbare omstandigheden bevinden. Met ‘Build To Give’ wil de LEGO Groep twee miljoen LEGO sets doneren aan kinderen die het wat moeilijker hebben op dit moment. En daarom moedigt LEGO iedereen aan om een origineel LEGO pakje als cadeau te bouwen. Voor elk pakje dat wordt gebouwd, en online wordt gedeeld met #BuildToGive, schenkt LEGO een set aan een kind als lichtpuntje.

 

Schenk hier een pakje