Raf & Rani

Raf & Rani: De Gadget Goeroe: Gadgets voor katjes

Kat header 1

Wil/heb je een katje en ben je helemaal te vinden voor gadgets? Dan heeft Gadget Goeroe Alain Claes een paar snufjes voor jou! 

 

Krabben aan de Mona Lisa

Een krabpaal, of beter gezegd een krabschilderij voor je katje! Het schilderijtje is helemaal in tapijtvorm waar de kat zich in kan uitleven en uiteindelijk een eigen versie zal maken van de enige echte Mona Lisa. Voor dit snufje betaal je 170 euro, wat sowieso al minder is dan het originele schilderij!

Een fancy kattenbak!

Het probleem met een kattenbak is vaak dat het wat misstaat in je interieur. Met de Grand PooBox heb je dat probleem niet meer! Het is een prachtige kubus die voorzien is van een ventilatiesysteem. Aan de ingang is er een balkje te vinden waar je kat de overige korreltjes die aan zijn/haar pootjes hangt, kunnen invallen. Daardoor krijg je niet een zwerm ongewenste korreltjes rond je bak!

Katten voeren met een app

Petnet is een toestelletje dat je kat voedert. Het werkt met een app, waarin jij beslist hoeveel je kat wanneer eet. In het toestel zit een klein weegschaaltje, en via de app kan je precieze statistieken vinden wanneer je kat hoeveel eten gegeten heeft. Je krijgt zelfs een notificatie wanneer je kat begint te eten!

Je kat voelt zich nooit meer alleen

Ben je vaak van huis en ben je bang dat je kat vaak zit te kniezen hierdoor? Daar heeft Pawbo een oplossing voor! Ze hebben een camera ontwikkelt die je in huis kan zetten. Deze kan je kat registreren en jij kan van op afstand kijken hoe het gesteld is met je huisdiertje. Zie je dat hij zich heel alleen voelt? Dan kan je via de app een snoepje gooien! In de camera zit er namelijk een klein mondje die, op het moment wanneer jij wenst, een snoepje gooit. Bekijk zeker hun site! ze hebben nog verschillende speeltjes die je op afstand kan besturen!