80's Top 800

Prince op 1 in de 80's Top 800!

Tv ekspres cover

Jullie hebben massaal gestemd en beslist: Prince staat op nummer 1 in de 80's Top 800! Een week lang draaide JOE het beste uit de jaren tachtig. Het is dan ook een mooi eerbetoon aan de recent overleden Prince om deze top 800 te mogen afsluiten met zijn prachtige nummer Purple Rain.

Maar de 80's Top 800 draaide niet enkel om de muziek. Hans uit Knokke-Heist mocht onze Pac-Man-kast mee naar huis nemen na een spannende finale tegen Johan en Thomas. Ben je zelf ook een Pac-Man-fan? Dan kan je hier het spelletje online spelen!

Nathalie Delporte ontving dan weer elke dag een BV die geboren werd in de jaren 80. Onder andere Milow, Lady Linn, Natalia en Guga Baùl passeerden de revue! Hier kan je alle interviews en live nummers opnieuw beluisteren!

Heb jij trouwens een 80's Top 800-CD kunnen winnen tijdens de 80's Top 800-Bingo van Bjorn & Nathalie? Indien niet, kan je je CD hier bestellen!

En ten slotte mochten we luisteraar Sofie gelukkig maken met een Meet & Greet met Bryan Adams.

Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van de 80's Top 800, dan kan je hier de lijst bekijken en 'm hieronder beluisteren via Spotify!

Bedankt aan iedereen om te stemmen!