Alexandra werkt!

Pimp Je Lunch met Forza!

Untitled 1 0

Nick Audooren is personal coach van professionele sporters. Hij begeleidt onder andere toptennisster Yanina Wickmayer. Alexandra wist hem te strikken voor een gesprek en vroeg hem om haar lunch te pimpen!

Nick heeft een eigen kijk op beweging en die wordt telkens toegepast in zijn Forza-trainingen, waarin hij zijn eigen bewegingsmethode toepast. Die kunnen bijvoorbeeld de rugklachten behandelen die voorkomen bij de typische 'zittende jobs

Ons lichaam heeft een soort geheugen dat onze meest aangenomen houdingen onthoudt. Als je dus na een lange zithouding wil gaan sporten, kan dat al eens pijn opleveren, omdat het lichaam plots een heel andere, veel actievere houding moet aannemen. Om die klachten te voorkomen, pimpt Nick zijn lunch met bewegingsoefeningen. Die oefeningen kan je hieronder bekijken.

De oefeningen focussen op de heupen, de rug en de armen en benen. Via de Facebookpagina Forza Training krijg je trouwens nog meer tips om je lunch actief te pimpen! Heb je liever iets meer tastbaars? Dan kan je het boek van Nick kopen! Veel succes met de oefeningen!