Ontdek de nieuwe programma's van Joe

Joe carrousel programma18

Vanaf vandaag maken we je wakker ...met Sven Ornelis & Anke Buckinx! Onze nieuwe slogan is “all the way”. Met classics van vroeger en hits van nu. Met vertrouwde maar ook enkele nieuwe stemmen.

Sven & Anke maken je wakker!

Voor Sven & Anke is vroeg opstaan om radio te maken helemaal niet nieuw. Ze hebben allebei ervaring met ochtendradio en er vooral veel zin in! Vanaf vandaag maken ze je elke weekdag wakker tussen 6u en 9u.

Sven Ornelis: “Vorig jaar stopte ik met de ochtendshow van Qmusic omdat ik ruimte wilde geven aan jong talent. Maar ik geef toe, het is blijven kriebelen. Een ochtendshow maken, is namelijk het allerliefste dat ik doe. En Joe is me in deze fase van mijn leven helemaal op het lijf geschreven. Anke en ik gaan vanaf augustus all the way om de luisteraar een leuke ochtend te bezorgen.”

Anke Buckinx: “Sssssssspannend! Ik kijk er zo naar uit om de Joe-luisteraars te leren kennen. Ik zie het ook helemaal zitten om dit samen met Sven te doen. We hebben onlangs nog samen de Top 500 van de 90’s gepresenteerd bij Qmusic, en toen was er al een leuke klik. Dus: bring it on!”

Raf & Rani

's Avonds tussen 16u en 19u hoor je Raf samen met Rani. Zij gidsen je met veel plezier door de drukke avondspits. Sta je in de file, thuis achter het fornuis of ben je aan het werk? Dan zit je bij ons goed met Raf & Rani in je speakers.

Raf Van Brussel: “Ik kan niet anders dan opgetogen zijn met deze samenwerking. Rani laat de mensen lachen, ze staat met haar voeten in de wereld, #genietenvandekleinedingen is haar meest gebruikte hashtag, ze heeft een wreed warme persoonlijkheid, ze is een fiere mama, lijkt wel de knappere zus van Charlize Theron, én houdt daarenboven van muziek. Mij hoor je niet klagen.”

Benieuwd hoe de rest van je dag bij ons klinkt?

Tijdens de week heet Alexandra je welkom om 9u, na de ochtendshow met Sven en Anke. Om 12u kunnen Joe-luisteraars tijdens hun middaglunch ontspannen met Leen Demaré. Carl neemt het om 13u van haar over. Als Raf en Rani je tussen 16u en 19u door de spits hebben geloodst, neemt Jan plaats achter de microfoon. Nathalie sluit om 21u de dag af met Heartbeats. En het weekend?

In het weekend krijg je naast onze vertrouwde Joe-dj's Bjorn en Herbert ook een nieuwe stem te horen. Luk Alloo zal elke zondag tussen 10u en 12u een interessante gast ontvangen. Alloo zal zich in zijn gekende ontwapenende interviewstijl op het grote en kleine nieuws smijten.

Meer dan genoeg dus om naar uit te kijken!