NIEUW: Evi Hanssen maakt radio bij haar thuis

Heilig huis header

Evi Hanssen presenteert dit najaar haar eerste radioprogramma op Joe: Het Heilig Huis van Hanssen.

Evi ontvangt vanaf 2 september elke zaterdag van 10u tot 12u een bekend gezicht. Ze doet dat niet vanuit de radiostudio, maar wel van bij haar thuis. Samen met haar gast overloopt Evi elke zaterdagochtend de actualiteit van de afgelopen week en gaat ze 9 weken lang dieper in op onderwerpen zoals werk, privé en gezin.

“What you hear is what you get en dat recht vanuit mijn living”, vertelt Evi. De naam Het Heilig Huis van Hanssen is niet toevallig gekozen: “Ik probeer af en toe een heilig huisje omver te schoppen door ook moeilijke onderwerpen of taboes met mijn gasten niet uit de weg te gaan.” Evi heeft al wat radio-ervaring: “Ik had meteen de radiomicrobe te pakken en het smaakte naar meer.”


Ontdek het najaar van Joe

Vanaf 21 augustus vliegen we er met Joe opnieuw all the way in.

Ontdek wat het najaar voor jou in petto heeft bij Joe.
(Klik op een afbeelding voor een grotere versie)


 

Easy Life is de perfecte poets- en strijkdienst voor ieders ‘heilig huisje’. Easy Life zorgt voor gesprek’stof’, ook in uw huishouden!

Wij zijn ons bewust van het belang van een goede en betrouwbare huishoudhulp.
Easy Life doet haar uiterste best om u als klant te linken aan de meest geschikte huishoudhulp. Hierbij geven wij blijvende aandacht aan een correcte dienstverlening en hebben steeds oog voor detail.
Daarom besteden wij grote aandacht aan de selectie en screening van onze medewerkers. Bij het vinden van de juiste huishoudhulp, verliezen wij uw wensen en behoeften niet uit het oog.