Natalia in tranen in 'Het Heilig Huis Van Hanssen' door pakkende boodschap van Nathalie Meskens

1natalia 002

Deze ochtend schoof zangeres Natalia mee aan tafel in 'Het Heilig Huis Van Hanssen', samen met haar hondje Sammy. Evi had het in een openhartig gesprek met de zangeres over het leven in het buitenland, haar kinderwens én over vriendschap. Daarvoor had Evi aan Nathalie Meskens gevraagd waarom Natalia zo’n goede vriendin van haar is: “Ik krijg natuurlijk maar heel weinig tijd om uit te leggen hoe fantastisch ik Natalia vind en hoe graag ik ze zie. Het is één van de meest bijzondere personen die ik ken en ik ben heel dankbaar dat zij een vriendin van mij wil zijn.” zei Nathalie meskens aan de telefoon.“Het is een topwijf met een gigantisch groot hart die al heel veel voor mij gedaan heeft en ik hoop in de toekomst nog heel veel voor mij gaat doen. Het is een heel bijzondere vriendschap omdat we allebei in de entertainment zitten, kom je mekaar af en toe eens tegen, zoals onlangs op Studio 54, dat je dat als vriendinnen kan meemaken, dat was echt heel leuk. Maar wat ik vooral geweldig vind aan ons twee, is onze vriendschap die mij heel dierbaar is, ik heb al heel veel van haar geleerd en ga dat blijven doen in de toekomst en ja ik hoop dat we elkaar nog heel lang mogen kennen. Love you Natalia’ke” Een boodschap die Natalia duidelijk niet onberoerd liet: “Vrienden in het algemeen is toch wel iets speciaals. Vrienden zijn de familie die je zelf kiest hé”

Natalia bekende verder ook dat samenwerken met internationale artiesten toch niet altijd even gemakkelijk is. Zo lag ze jaren geleden even in de clinch met Shaggy toen ze samen moeste optreden in het Sportpaleis

Verder sprak Natalia ook erg openhartig over haar vele trips naar het buitenland:"Ik vind dat dat de geest enorm verrijkt en je leert er heel veel van”. “Naar de States gaan, ja dat zijn de roots van de muziek die ik breng. Ik vind dat heel interessant om daar meer voeling mee te hebben. Dat is een klein beetje thuiskomen ook. Ik heb wel een periode gehad dat ik zei ik hoor hier niet, je voelt je anders,maar nu heb ik dat minder. Ik denk dat die van hierboven bepaald hebben dat ik geen wereldster hoef te worden ofzo, dat is iets waar ze mij voor behoeden want dat is absoluut geen cadeau .Ik ben echt gezegend voor wat ik mag doen, met de luxe die ik heb om een paar uur te reizen, dat niemand mij nog kent en ook nog altijd een publiek kunnen of willen overtuigen dat mij niet kent. Dat vind ik de max”. Toen Evi haar vroeg of ze ooit definitief naar het buitenland zou verhuizen, twijfelde Natalia even: “Definitief weet ik niet, maar ik voel wel dat het buitenland aan mij trekt. Wij zitten allemaal op zo’n klein grondgebied, met allemaal zoveel op elkaar en op den duur is er geen bewegingsruimte meer en daar heb ik soms wel last van.”