Sven & Anke

Natalia geeft Nienke de 18de verjaardag van haar leven

Joe svenenanke ontour natalia 2

Voor de tweede dag trokken Sven & Anke On Tour naar de stille Kempen. Met hun tourbus brengen ze artiesten tot op de stoep van luisteraars voor een uniek, intiem en coronaproof verrassingsoptreden.

Samen met Natalia, de Beyoncé van de Kempen, arriveerden Sven & Anke bij Nienke, die de verrassing van haar leven kreeg. 

Nienke viert dit jaar haar 18de verjaardag en wat het jaar van haar leven moest worden, veranderde in een jaar zonder feestje door het coronavirus. Omdat Nienke al jaren een grote Natalia-fan is (mama Suzy bracht uren door aan (de verkeerde) uitgangen van één of ander concertgebouw) wilde haar mama Nienke op een andere heel speciale manier verrassen.

Sven & Anke pikten Natalia op met hun tourbus en reden naar de voordeur van Nienke om haar een heel gelukkige 18de verjaardag te wensen.
Beslis waar Sven & Anke On Tour stoppen

Ken jij iemand die een schouderklopje verdient, een verrassing kan gebruiken of die ongelofelijke fan is van een van de artiesten van de Sven & Anke tournee? Laat het hieronder weten en wie weet stoppen Sven & Anke met hun tourbus wel voor de deur van de persoon die jij kiest!

Sven & Anke On Tour, vanaf maandag 26 oktober op Joe en in het ganse land.

We doen deze actie 100% coronaproef en letten extra op alle veiligheidsmaatregelen.