NATALIA

Natalia en Sister Sledge op groot discofeest!

Joe default

Haal je meest glamoureuze outfit maar uit de kast, want op zaterdag 11 oktober wordt het Antwerpse Sportpaleis omgetoverd tot een luxueus discopaleis voor de 13de editie van Studio 54.

Confetti, gigantische discoballen, champagne showers, glitter & glamour en heel veel pluimen, alles is er om er een super-de-luxe knalparty van te maken. Studio 54 gaat terug in de tijd en brengt een ode aan disco en aan de legendarische New Yorkse nachtclub waar eind jaren ’70 de grootsten der aarden de bloemetjes buiten zetten. Andy Warhol, Michael Jackson en Grace Jones stonden er geregeld op de dansvloer, en op het podium gaven discolegendes Donna Summer en Gloria Gaynor het beste van zichzelf.

Groot geweld on stage

Ook bij ons pakt Studio 54 uit met grote namen. Niemand minder dan de legendarische zussen van Sister Sledge, de Belgische liveband Cookies and Cream en onze eigen diva Natalia geven een spetterend optreden. Dimitri Vantomme zorgt voor de presentatie.

De vier zussen van Sister Sledge scoorden in de jaren ’70 monsterhits met o.a. Lost In Music, We Are Family, He’s The Greatest Dancer en krijgen het publiek gegarandeerd aan het dansen. Ook de Kempense popdiva Natalia zet het Sportpaleis in vuur en vlam met oude én nieuwe hits. DJ van dienst is een ganse nacht lang Dj Ward. Hij kent als geen ander de hippe discotracks van vroeger en nu.

Meer dan 12.000 bezoekers genoten vorig jaar van een spetterende avond vol glitter en glamour. Voor de 13de editie wordt alles nog grootser aangepakt. Verwacht dus nog meer confetti, glitter, champagne en spetterende optredens. De deuren gaan open om 20.00 en het feest gaat door tot 6.00 ’s morgens.

Alle praktische informatie kan je vinden op de website van Studio 54 of op de facebookpagina.

Begin al maar te oefenen op die discomoves!