MADONNA

Madonna viert 56e verjaardag met extravagant feestje

Joe default

Madonna is afgelopen zaterdag 56 geworden en dat mocht gevierd worden in stijl! In een luxueuze Franse villa gaf ze een megafeest voor haar vrienden, familie en collega-sterren als Kate Moss en ontwerpers Dean & Dan Caten. Het was niet zomaar een feest, maar een heus themafeest in jaren 20-stijl. Dat leverde heel leuke foto's op, die ze de dag nadien op haar Instagrampagina postte.

Ook de kinderen van Madge waren aanwezig op het feestje. Zonen Rocco en David en dochters Lourdes en Mercy vierden met moederlief mee in aangepaste outfits. Op de foto's zie je Rocco strak in het pak en dochter Mercy poseert naar een grote verlichte letter M.

De foto van de avond is ongetwijfeld die van Madonna die model Kate Moss op de knieën heeft gedwongen. Daaronder stond de tekst "Bow, b*tches! #whatitfeelslikeforagirl". De foto werd waarschijnlijk van het net gehaald, want Instagram houdt het zoals altijd heel zedig. Madonna slaagde er wel in om een oude foto van zichzelf op de sociale mediasite te plaatsen. Daarop is ze naakt, maar haar tepel is verborgen door een verblindend licht. Ook op 56-jarige leeftijd blijft Madonna dus uitdagend!