MADONNA

Madonna onder vuur

Joe default

Madonna ligt onder vuur. De 58-jarige zangeres gaf woensdag een verrassingsoptreden tijdens het galadiner van de Leonardo DiCaprio Foundation in Saint-Tropez.

Het gala vol sterren waaronder (uiteraard) Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Lenny Kravitz, Tom Hanks, Jared Leto en Emma Stone ging door zoals gepland, ondanks de bosbranden die momenteel heersen in het gebied.

Na het evenement postte de zangeres een foto op haar Instagram-account waarop Madge optreedt voor een achtergrond van vlammen. Onder de foto staat de tekst "Tonight in St. Tropez was fire!! (vuur-emoji's)."

Dat bericht is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. In een van de opmerkingen onder de foto staat te lezen: "Ben je helemaal niet op de hoogte van wat er zich afspeelt in de wereld of is dit een (ziekelijke) grap? In elk geval is dit onaanvaardbaar. Meer dan 10.000 mensen zijn uit hun huis gevlucht voor de bosbranden terwijl jij op het podium stond te dansen. Een beetje medeleven graag..."

Ondanks de vele kritiek die de zangeres over zich heen heeft gekregen, heeft Madonna tot op vandaag nog niet gereageerd.

Met het galadiner werd meer dan 30 miljoen dollar opgehaald voor de milieuorganisatie van Leonardo DiCaprio.


 

Tonight in St. Tropez was fire!! @leonardodicapriofdn

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op


 

@leonardodicapriofdn Such an honor to be here supporting Leo's foundation and doing what we can to save Planet Earth!

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op


 

Its a BIG Responsibility ................ @leonardodicaprio @leonardodicapriofdn @bcompleted. Fabulous dress by Elie SAAB , Jewels - yeprem, , bag Judith Leiber ,Yasssss!

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op