MADONNA

Madonna haalt eigen Oscar-feestje niet

Joe default

Madonna haalde dit jaar haar eigen Oscar-afterparty niet, maar dat hield andere grote sterren niet tegen om een feestje te bouwen. De Oscar-feestjes van Madonna zijn gekend voor hun extravagante karakter. Dat is meteen ook de reden dat niemand op het feestje wil ontbreken. Alleen liep het dit jaar even mis ...voor de gastvrouw zelf.

Door andere verplichtingen, haalde Madge haar eigen Oscar-feestje niet. Madonna staat woensdag 25 februari op het podium van de BRIT Awards en moest repeteren voor dat optreden. Maar in plaats van het hele feest af te lassen, liet de Queen of Pop het doorgaan zonder haar.

Haar afwezigheid hield andere grootheden als Miley Cyrus, Mick Jagger, Beyoncé, Sean 'Puff Daddy' Combs, Gigi Hadid, en Tommy Hilfiger niet tegen om uit de bol te gaan. Gelukkig was co-host en levenslange manager Guy Oseary er wel om de gasten te ontvangen.

De 'geen pers'-regel op het feestje van Madonna zorgt ervoor dat celebs graag naar Madge's feestje komen, want alleen daar kunnen ze zich eens goed laten gaan zonder pottenkijkers.

Beelden van het feestje zijn er dus jammer genoeg niet. :-)