Radio Zonder Grenzen

Luisteraar Sigrid verrast boezemvriendin in Denemarken

Headers2

Vaak worden vrienden waarmee je een speciale band hebt of familie die om welke reden dan ook verhuisd is heel erg gemist omdat ze in het buitenland wonen. Allemaal mensen die je na aan het hart liggen en die je (een beetje) uit het oog verloren bent.

Daarom vlogen Sven & Anke op 21 april naar Kopenhagen om het spotje voor Radio zonder grenzen op te nemen. ✈

Sven & Anke namen Sigrid uit Lovendegem mee. Sigrid haar beste vriendin, Karen, woont al 11 jaar in Denemarken. Ze is er blijven plakken toen ze voor haar studies een uitwisselingsproject deed. 

Radio zonder grenzen bracht hen terug bij elkaar. Karen wist echt niet wat haar overkwam en was letterlijk sprakeloos. Heel mooi om te zien. Kijk maar! ?Vanmorgen zat Sigrid bij Sven & Anke in de Joe-studio om na te praten over de ontmoeting met haar beste vriendin Karen. 

Sigrid zag tranen in Karen haar ogen en vergat de cameraKaren is Sven & Anke eeuwig dankbaar voor de verrassing van haar levenLaat van je horen

Mis jij zo iemand net zoals Sigrid? Een vriend of een familielid? Laat dan zeker van je horen want volgende week gaan Sven & Anke 2 weken lang, mensen verbinden. Hier en ook in het buitenland.

Laat het ons hieronder weten of via de app of sms naar 6622.

Sven & Anke zijn héél benieuwd naar jullie verhalen!