Alexandra werkt!

Luisteraar Geert vond een job dankzij Alexandra!

Joe sollicitant header 1
Elke woensdag belt Alexandra in haar programma met iemand die op zoek is naar een job.  In een korte babbel schetst ze het profiel van de luisteraar in de hoop zo potentiële werkgevers aan te spreken.
 
Op die manier kwam in de Krokusvakantie Geert Tant aan bod.  Hij kon een mooie cv voorleggen als slager, spekslager, traiteur, sommelier, kaaskenner en vleeswarenbereider mét ervaring… en toch vond Geert geen werk.  Misschien was zijn leeftijd (47) of die jarenlange ervaring het probleem?  Geert had zelf geen idee.  Intussen had hij al meer dan 1000 sollicitatiebrieven geschreven.
 
Het telefoontje met Alexandra bleek een schot in de roos, want niet lang daarna werd Geert gecontacteerd door Marna, een groenten- en fruithandel in het Brusselse.  Zij waren zelfs bereid om een nieuwe job voor Geert te creëren: vertegenwoordiger in de provincies Oost- en West-Vlaanderen.  Intussen is het contract getekend en dinsdag 2 mei gaat Geert aan de slag.
 
Veel succes, Geert!
 
Ben jij op zoek naar werk? Laat het Alexandra weten met een mailtje naar alexandra@joe.be en misschien helpt ze jou binnenkort ook aan een nieuwe job!