Joe Easy

Luister naar Joe Easy en win het nieuwe album '30' van Adele

Joe adele 30 1

Zes jaar lang heb je moeten wachten, maar ein-de-lijk kan je genieten van het splinternieuwe album '30' van Adele. De eerste single uit dat album, 'Easy On Me' regeert de hitlijsten. Maar nu kan je dus genieten van alle andere pareltjes op het album.

De zangeres vertelde in een interview met Oprah Winfrey eerder deze week dat het album niet over haar scheiding van Simon gaat, maar eerder over een scheiding van zichzelf. "Ik heb me altijd voorgenomen een gezin te hebben én te behouden, zeker nadat ik moeder werd. Als ik me na de scheiding slecht voelde, liet ik het binnenkomen. Ik ben gestopt met drinken en als je nuchter bent, verwerk je je gevoelens veel beter," vertelt de zangeres.

Op het album '30' hoor je niet alleen Adele, ook zoontje Angelo (9) is te horen. In het nummer 'My Little Love' hoor je de zangeres eerlijk praten met zoonlief over haar scheiding.

Win '30' van Adele

Wil jij een eigen exemplaar van '30' in huis? Luister dan van maandag tot en met donderdag naar Joe Easy op Joe en sleep het in de wacht.

Joe Easy, maandag tot en met donderdag van 21u tot middernacht.