KATE BUSH

Lovende reacties voor Kate Bush

Joe default

Iedereen was het er over eens: het eerste optreden van Kate Bush in Londen gisteravond was fantastisch. Het was 35 jaar geleden dat ze nog eens op het podium stond, maar ze wist nog heel goed hoe ze het publiek moest verbluffen.

De theatrale show duurde drie uur, maar het publiek heeft zich geen minuut verveeld. Het was een show vol dansers die op het podium verschenen met bijlen en kettingzagen, papieren vliegtuigen en andere verkleedpartijen.

Hoewel ze haar grootste hit 'Wuthering Heights' niet heeft gezongen, kon ze het publiek innemen met haar prachtige stem en dansbewegingen op blote voeten. Ook haar 16-jarige zoon Bertie kwam even meezingen op het podium, omdat hij zijn moeder overtuigd heeft om opnieuw op te treden.

Kate Bush had vorige week een oproep gedaan aan haar fans om hun smartphones thuis te laten, om de beleving te versterken. Dat heeft duidelijk gewerkt, want de fans hebben het optreden heel intens beleefd. Sommigen hielden mekaars hand vast, anderen barstten in tranen uit omdat de zangeres zulke sterke emoties aansprak.

Bush heeft nog 21 optredens voor de boeg in het Londense Hammersmith Apollo Theater, maar de shows zijn al allemaal uitverkocht.