Heartbeats

Lifepowertool van Truus: De Sint is kwantumfysica.

Sint header
Het geheim van de Sint. De diepere laag. De oudere wijsheid. De magie. de kwantumfysica van de Sint...
Wat we leren aan onze kinderen is een bijzonder proces dat uit een aantal stappen bestaat.
 
1.Wees braaf.
Tja.
De volwassen versie is: wees wat minder braaf en wat meer jij! Zet je beste, lekkerste en meest eigenzinnige versie op de kaart, elke dag.
 
2.De Sint ziet je. Weet alles over je. 
Als je kijkt hoe in de natuur alles verbonden is, is dat logisch. En het is niet omdat je bepaalde gedachten niet uitspreekt, dat je ze zelf niet weet en dat ze je niet beïnvloeden. Je hebt stress en hup je lijf maakt een maagzweer. Om maar iets te noemen. Wees je bewust over jezelf.
 
3. Wat wil je graag? 
En in plaats van te wachten op speelgoedboekjes, ligt die catalogus de hele dag open: het internet, dingen die je ziet op straat, ervaringen die je wil, de gevoelens die je wil beleven. Vooral die laatste zou ik op mijn lijstje zetten.
 
4.Schrijf op.
Begin als een gek te knippen en plakken (Maak vision boards dus) en schrijf die brief naar het Universum alias De Sint: groter, liefdevoller, intelligenter dan jij. 
De Sint weet alles, waarom dan nog schrijven? Wel, ten eerste om te zorgen dat jij je dromen helder hebt. En ten tweede: alle belangrijke dingen in ons leven hebben een contract dat meestal door een ander wordt opgesteld: huis, werk, lening, huwelijk, de extra verzekering van de wasmachine. Alleen voor ons geluk en onze dromen, voor ons leven zouden we dat niet doen. Dat klopt niet.
Bovendien doen we ook een belofte: wie moet ik zijn om in het prentje te passen? Wie moet ik zijn om met dat speelgoedje te spelen?
 
5. Schoen zetten:
We maken ruimte om iets nieuws te ontvangen. Ons nieuw leven past niet in onze oude kasten. Daar moet ruimte voor zijn.
 
6.En we geven ook iets in ruil: 
Onze dromen zijn iets waard! Of het nu een wortel, een suikerklontje of een belofte is, een investering, een studie, een actie, een mail, een wat dan ook… We doen iets! We geven van onze energie…
 
7. Verder spelen.
En dan is de bestelling geplaatst en doen we verder ons best om de beste versie van onszelf op de kaart te zetten, namelijk: degene zijn die past bij wat er straks wordt geleverd. Met iets van blije anticipatie. Joehoe, het is onderweg! De Sint vindt het erg vervelend om dagelijks gebeld of gemaild te worden en te horen te krijgen: "Dat is toch niet voor mij,…” terwijl het misschien al klaar staat.
 
8. Dank u wel...
Vervolgens is het tijd om dankliedjes te zingen, nog voor het geleverd is. Fijne anticipatie! Ik weet, ik voel gewoon dat het gaat komen en ik ben vooral fijn bezig met degene te zijn die bij het nieuwe speelgoed past. 
De meest krachtige techniek die ik daarvoor ontwikkelde, is de techniek van “de 100 redenen”. Schrijf 100 redenen op waarom je zo blij bent met datgene wat je zo graag wil, waarom het zo lekker voelt.
En als je dat doet, maakt het niet uit wat de situatie is, of er een schouw in je leven is of niet, het Universum met de Sint als handlanger, vindt echt wel een weg.
 
9. Geloof is alles.
Als dat stopt, komt de Sint ook niet meer langs.
 
Test het eens uit.
Ga er eens woest en hartstochtelijk mee aan de slag…
En vergeet nooit, geloof is alles…