KAOMA

Lambada op 1 in de Zomer Top 100

Joe default

Ook 25 jaar geleden waren we in de ban van Brazilië. Toen had het niets met voetbal te maken, maar wel met de sensuele dans die we in de zomer van 1989 dansten: de lambada. De hit van Kaoma werd door de luisteraars van JOE fm op nummer één gestemd in de Zomer Top 100. Het WK lied van 2010, Waka Waka van Shakira, schopte het tot de zesde plaats. De hoogst genoteerde binnenkomer is Happy van Pharrell, het liedje dat al het hele jaar onafgebroken in de hitlijsten staat en ook deze zomer gaat overleven.

Dit is de Zomer Top 10:
01. Kaoma - Lambada
02. Rob De Nijs - Het Werd Zomer
03. Los Del Rio - Macarena
04. Righeira - Vamos A La Playa
05. Mungo Jerry - In The Summertime
06. Shakira - Waka Waka (This Time For Africa)
07. Los Lobos - La Bamba
08. André Van Duin - Als De Zon Schijnt
09. Pharrell Williams - Happy
10. Katrina And The Waves - Walking On Sunshine

Klik hieronder voor de volledige lijst, inclusief alle hoesjes en videoclips.

Live vanuit Anwerpen
Ochtend-DJ's Bjorn en Lenke streken neer in het Antwerpse Park Spoor Noord. Onder het genot van enkele cocktails en in aanwezigheid van vele JOE luisteraars, zonden ze de Zomer Top 100 live uit vanuit de Cargo Zomerbar.

Het WK op JOE fm
Op alle speeldagen van het WK geeft JOE fm Brazilian BBQ pakketten weg aan haar luisteraars. Tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels hoef je op JOE niets te missen: Leen Demaré en Elke Van Mello volgen de wedstrijd op de voet. En dat is meteen een bewijs dat vrouwen wél iets van voetbal weten.