LADY GAGA

Lady Gaga springt van het dak van de Super Bowl

Joe default

Vannacht vond in Houston, in de Verenigde Staten, de 51ste Super Bowl finale plaats. Dat is zowat het grootste sportevenement van het jaar.

Elk jaar tijdens die finale mag een grote artiest de halftime show verzorgen. Dit jaar was die eer weggelegd voor Lady Gaga.

Gaga begon haar optreden op het dak van het stadion met een ode aan Amerika. Na haar God Bless America dook de zangeres naar beneden om te landen op een gigantisch podium in het midden van het veld.

Mede dankzij een eerste lading vuurwerk ging het publiek compleet uit zijn dak en stak Gaga van wal. Ze entertainde het publiek en de miljoenen kijkers over heel de wereld met een medley van Edge of Glory, Poker Face, Born This Way, Telephone, Just Dance en Million Reasons. Afsluiten deed ze met Bad Romance ...en een mic drop.

 

Eerder mochten onder andere ook Prince, Beyonce, Coldplay, Madonna, Katy Perry en Bruno Mars tijdens een halftime show optreden.

 


 

Als extraatje kondigde Lady Gaga nog een nieuwe wereldtournee aan. Op zondag 1 oktober staat Lady Gaga bij ons in het Sportpaleis. Tickets voor die show kan je kopen op 13 februari vanaf 10u.