NENA

JOE viert vijfde verjaardag met 99 échte Luftballons

Joe default

JOE fm wordt vijf en gaat een geweldige uitdaging aan: tegen 1 april probeert de radiozender de grootste hit van Nena tot leven te brengen met 99 échte Lufballons

De grote verjaardagsfeesten van JOE fm

Het is een traditie geworden: elk jaar opnieuw probeert JOE fm haar verjaardag op een spectaculaire manier te vieren. Na de grootste verjaardagstaart (2010), de grootste coverband (2011), het verjaardagsfeest van Bjorn de Vuyst (2012) en de grootste klasreünie ooit (2013) vroeg JOE aan haar luisteraar welke ‚greatest hit’ tot leven gebracht moet worden.

99 Luftballons

‚Dancing On The Ceiling’, ‚Hotel California’ maar ook ‚Kuikentje Piep’ en ‚Sex On The Beach’ waren enkele van de suggesties die de luisteraars afgelopen week instuurden. Uiteindelijk bepaalde de onschuldige hand van Mathisse, die net als JOE  fm op 1 april vijf jaar wordt, in de OchtendJOE met Bjorn & Lenke dat het ‚99 Lufballons’ werd.

Belofte maakt schuld: JOE fm gaat de uitdaging aan om tegen 1 april 99 luchtballonnen te verzamelen en op te laten stijgen.

De komende weken zullen de DJ’s van JOE fm samen met de luisteraars aan de slag gaan om dit evenement op te zetten. Waar gaat het gebeuren? Hoe vind je 99 luchtballonnen? Dit is nog maar het begin van de grote uitdaging dat hen te wachten staat.