70's Top 700

JOE-dj's op 70's missie

Angels na 740x450 0

Tijdens de 70's Top 700 hoor je de allerbeste muziek uit de jaren '70 op JOE. Misschien denk je dan meteen terug aan John Travolta in Saturday Night Fever, de rode haren van Sex Pistols zanger Johnny Rotten of Nicole & Hugo in hun mooie pakjes op het Eurovisiesongfestival?

De JOE-dj's gingen nog een stapje verder om weer helemaal in de sfeer van toen te komen en werden daarom op 70's missie gestuurd.
Elk dj-duo kreeg een opdracht om iets typisch uit de jaren '70 opnieuw uit te voeren.

Dit waren de missies voor onze dj's:

- Carl Schmitz & Nathalie Delporte

Tomaten met een blokjes kaas op een ananas geprikt? Koude schotel met zalm en perziken? Carl en Nathalie kregen de missie om een etentje met typische gerechten uit de jaren '70 te organiseren.
Gène Bervoets had het menu samengesteld, en een select groepje luisteraars mocht aanschuiven bij het diner. Bekijk hierboven het filmpje.

- Jan Bosman & Alexandra Potvin

Hoe zou het nog zijn met...? Alexandra en Jan moesten vijf iconen uit de 70's in hun uitzending te krijgen. Ome Willem, Jo Met De Banjo, Pipi Langkous, Bert uit Sesamstraat en niemand minder dan Nile Rodgers van Chic hingen aan de telefoon. Je kan de gesprekjes hierboven herbeluisteren.

- Herbert Bruynseels & Tess Goossens

Herbert 'Charlie' Bruynseels had samen met Tess de missie gekregen om onze eigen versies van Charlies Angels op te richten JOE's Angels. Tess, Heidi en Elke kropen in de huid van deze heldinnen uit de 70's kruipen en werden op pad gestuurd naar de brandweer van Pittem om hen te helpen bij een brandoefening. De spectaculaire beelden kan je hierboven zien.

- Leen Demaré & Raf van Brussel

Uit alle suggesties van luisteraars die binnen komen was het heel duidelijk: Leen moest gaan zingen! En dus was hun missie: maak een nieuwe versie van 'Love Is All' van Roger Glover. Het resultaat staat hierboven.