Joe Big Boost

Joe Big Boost: FAQ

Joe bigboost header 2  1

Van maandag 22 januari tot zondag 28 januari geven we jouw leven een boost!

Om jou verder te helpen willen we graag weten waar jij precies een boost aan wil geven. Stuur ons zeker je vraag door via deze link!

Hieronder vind je alvast alle vragen én antwoorden die zijn binnengekomen bij onze experten!

Deze toptips passeerden al de revue:

 

Deze vragen passeerden in ons Boostcenter

Luisteraar Yves zoekt een cadeau voor de verjaardag van zijn vader. Met wat kan je iemand van 92 een plezier doen? 

Doe eens een fotoshoot met heel de familie, dat zal hem veel plezier doen.

In Newquay, Engeland is een nieuw museum over oorlogsvliegtuigen, The Classic Airforce Museum, opengegaan. 

Schrijf hem een briefje waarin je vertelt wat hij voor jou betekent, dat is het mooiste cadeau dat je kan krijgen van je kinderen. 

Neem hem mee naar een vliegtuigshow.

 

Luisteraar Ingeborg is eind vorig jaar op korte tijd haar grootouders verloren, twee mensen waar ze veel van hield. Ze neemt haar tijd om het te verwerken, maar het vlot niet echt. Geven jullie haar ee nboost met tips om haar verdriet te verwerken?

 

Luisteraar Elly is vrachtwagenchauffeur en zit van 's ochtends tot 's avonds laat in haar vrachtwagen. Ze eet altijd ongezonde snacks in tankstations. Wie geeft haar een gezonde boost? Haar boterhammen is ze beu en van slaatjes krijgt ze buikpijn. Ze zoekt snelle gezonde recepten. 

 

Luisteraar Kim wil haar bankrekening een vette boost geven. Hoe kan ze op het einde van de maand meer geld overhouden? 

 

Luisteraar Kevin heeft een stevige boost nodig. Hij is er gisterenavond stevig ingevlogen en moet nu met een gigantische kater gaan werken. Hebben jullie tips?

 

 

Luisteraar Heidi heeft een mentale boost nodig. Ze moet morgen onder het mes voor een knieoperatie en ziet erg op tegen de revalidatie. Wat kan haar een hart onder de riem steken? 

 

Luisteraar Maud is op zoek naar een sportieve boost. Ze zoekt een sport die niet te belastend is voor haar knie en waarmee ze conditie kan opbouwen. 

 

 

Luisteraar Elke wil graag een balans krijgen in haar sociale leven. Hoe moet ze met al haar vrienden afspreken met haar volle agenda?

 

Luisteraar Sven wil graag een boost geven aan zijn zaak om ze verder uit te bouwen tot iets bekend! 

 

Het lukt luisteraar Karen maar niet om al haar verhuisdozen uit te pakken. Ze kan wel een boost gebruiken om door haar verhuisfase te geraken. 

 

 

Luisteraar Matthew wil graag zijn vriendin verrassen op een originele, maar geen al te dure, manier. Geven jullie hem een boost?

 

Luisteraar Carine wil graag een boost geven aan haar tussendoortje. Ze is op zoek naar een gezonde snack, zonder noten want daar is ze allergisch voor. Hebben jullie tips?

Een goed alternatief zijn rijstwafels of maïskoeken met of zonder chocolade of een zelfgemaakte smoothie. In sommige winkels kan je ook snoepfruit kopen, zoals een bakje blauwe bessen. In de zomer kan je geplette banaan invriezen met een laagje zwarte chocolade. Zelf havermoutrepen maken met banaan, honing, appeltjes, rozijnen...