PAUL MCCARTNEY

James Corden krijgt rondleiding in Liverpool van Paul McCartney!

Knipsel

James Corden rijdt vaak rond met grote artiesten om een carpool karaoke te houden. Deze keer nodigde hij Beatles-lid Paul McCartney uit om een ritje te maken in zijn thuisstad Liverpool

De rit begon nog met een grote smile tot ze aan het welbekende nummer 'Let It Be' kwamen. James kon het niet drooghouden en liet zijn tranen de vrije loop

"De beste akoestiek in een huis? Op het toilet!" 

James bracht Paul langs alle plaatsen waar hij goede herinneringen aan heeft of die een belangrijke rol speelden voor bepaalde nummers die hij schreef. Ze reden onder andere langs Pauls ouderlijke huis waar ze eens binnen mochten piepen. Hier gaf hij een kleine rondleiding. 

Hij liet James zien waar hij bepaalde nummers schreef of waar hij ze zong. Dat laatste deed hij op een wel heel bizarre plek: het toilet! Daar heb je volgens Paul de beste akoestiek.

Eindigen deden ze in een lokale pub waar Paul vaak optrad samen met The Beatles. De gasten die in deze pub zaten, waren stomverbaasd wanneer ze een verrassingsoptreden van niemand minder dan dé Paul McCartney kregen!

Bekijk de hele video hieronder!