BON JOVI

Ice Bucket Challenge dooit ijs tussen Jon Bon Jovi en gitarist

Joe default

De Ice Bucket Challenge is de uitdaging die mensen aangaan waarbij ze een emmer met ijskoud water over zich laten gieten om de spierziekte ALS in de verf te zetten. Wereldbekende sterren gingen de uitdaging ondertussen aan en ook de zanger Jon Bon Jovi werd genomineerd. Vorig weekend liet hij vrijwillig water over zich gieten. Telkens moet het slachtoffer drie andere mensen nomineren die binnen 24uur dezelfde uitdaging moeten ondergaan. De rockster nomineerde zijn keyboardspeler David Bryan, zijn drummer Tico Torres en de gitarist Richie Sambora.

Enkele jaren geleden zou niemand dat bizar gevonden hebben, ware het niet dat Sambora en Bon Jovi sinds een aantal jaar in een koude oorlog leven. De gitarist wou zijn eigen band meer aandacht geven en vroeg de band om een pauze. Volgens Sambora kon Jon Bon Jovi dit niet aanvaarden en zei die dat hij dan maar moest vertrekken. Ondertussen zijn al enkele woorden gevallen tussen de twee mannen, waardoor hun relatie bekoeld was.

Beiden hadden blijkbaar letterlijk een koude douche nodig om te beseffen dat ze mekaar opnieuw de hand willen reiken. Hoewel dit een goed teken kan zijn, is het nog niet duidelijk of de twee opnieuw goeie vrienden zullen worden. Richie Sambora aanvaardde de uitdaging, maar hij vermeldde de namen van zijn ex-collegabandleden niet. Hij sprak wel zijn fans aan en zijn Australische tourgezel Orianthi. Wordt ongetwijfeld vervolgd!