Sven & Anke

Hoe zou het nog zijn met... Serge Gobin & Vanessa Chinitor?

Sven   anke   2611

Een hele week lang hoor je bij Joe de 90's Top 500. Daarom bellen Sven & Anke iedere ochtend met twee artiesten die in de jaren negentig op het podium van '10 Om Te Zien' stonden.

Hoe zou het nog zijn met... Serge Gobin?

Op 8 januari 1990 stond Bingo! op het podium van '10 Om Te Zien' met hun nummer Arabeat. Vandaag de dag zou het nummer op heel wat kritiek kunnen rekenen, maar het was helemaal niet de bedoeling om mensen te kwetsen, vertelde zanger Serge Gobin vanochtend bij Sven en Anke. 

Na zijn periode bij Bingo! is hij niet gaan rentenieren in de Sahara tussen de kamelen, maar ging hij aan de slag als manager van verschillende artiesten. Nu doet hij het wat rustiger aan, maar op pensioen gaan, is nog niet aan de orde voor hem.


Hoe zou het nog zijn met... Vanessa Chinitor?

Er waaide een zachte wind over het podium van '10 Om Te Zien' in de lente van 1999. Vanessa Chinitor bracht er haar nummer Like The Wind waar ze later ons land mee vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Na haar eerste single volgden nog wat andere nummers, maar de laatste tijd is het stil rond Vanessa. Toch doet ze nog steeds wat ze het liefste doet, optreden en zingen.
Samen met haar man geeft ze optredens op verjaardagsfeesten, trouwfeesten, festivals... Anke was vooral benieuwd naar het repertoire dat ze zingt op verschillende feesten.


Morgen meer artiesten uit de 90's bij Sven & Anke!