Sven & Anke

Hoe zou het nog zijn met... Meredith Van Overloop & David Cantré?

Sven   anke   2411

Een hele week lang hoor je bij Joe de 90's Top 500. Daarom bellen Sven & Anke iedere ochtend met twee artiesten die in de jaren negentig op het podium van '10 Om Te Zien' stonden. 

Hoe zou het nog zijn met... David Cantré?

David Cantré was de zanger van Good Shape. Op 4 januari 1994 stond hij samen met de drie andere leden van de band op het podium van '10 Om Te Zien' met hun debuutsingle Take My Love

Dertig jaar later staat David enkel in zijn vrije tijd nog op het podium. Hij heeft een dagelijkse job als brandweerman en schilder.

Anke ziet een comeback van Good Shape wel zitten, maar David heeft niet al te goede herinneringen aan die tijd vertelde hij vanochtend aan de telefoon.Hoe zou het nog zijn met... Meredith Van Overloop?

Meredith Van Overloop van Pop in Wonderland zorgde er in de jaren 90 voor dat heel Vlaanderen een klein beetje hippie werd. Op 26 april 1994 stond de bende van Pop in Wonderland op het podium van '10 Om Te Zien' met Grow A Baby.

Sven en Meredith waren rond die tijd ook nog even radiocollega's, maar Meredith ruilde kort daarna de microfoon in voor een job in de HR-sector en dat doet ze nog steeds. 

Sinds twee jaar heeft Meredith wel de muziekkriebels terug te pakken. Ze is gestart met pianolessen en zingt meerdere uren per dag. 


Morgen meer artiesten uit de 90's bij Sven & Anke!